Uudistuneen Champions Cupin lähetysinfot: kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina SalibandyTV:ssä

Salibandyn seurajoukkueiden Champions Cup starttaa viikonloppuna. Suomalaisjoukkueista ovat mukana TPS:n naiset ja miehet sekä Classicin naiset ja miehet.

Champions starttaa uudistuneen konseptin mukaisesti puolivälierävaiheella, jossa lajin neljän kärkimaan huippujoukkueet pelaavat kotona ja vieraissa yhdet ottelut. Suomen joukkueet selvittävät välieräpaikat ruotsalaisten huippujoukkueiden kanssa. Tshekit ja sveitsiläiset puolestaan ratkovat toiset välieräpaikat.

Salibandyliiton videoalustan SalibandyTV:n osalta starttaa toinen kausi. Avauskaudella palvelussa näytettiin reilut 3000 ottelua ja rekisterötyneitä käyttäjiä kertyi yli 26000. SalibandyTV on vahvasti mukana Champions Cupissa, sillä palvelusta on katsottavissa kaikkien suomalaisjoukkueiden sekä koti- että vierasottelut puolivälierissä ja välierissä.

Suomalaisjoukkueiden kotiotteluiden lähetykset tuotetaan yhteistyössä TPS:n ja Classicin kanssa. Ottelut ovat suomeksi selostettuja monikameralähetyksiä grafiikoiden kera. Vierasotteluissa ei ole suomeksi selostusta, mutta monikameratuotannot ja grafiikat ovat tarjolla kotiotteluiden tapaan. Yksittäisen ottelun hinta 6,90e. Kaikki kahdeksan suomalaisjoukkueiden puolivälieräottelua voi lunastaa yhteishintaan 14,90e.

Puolivälierien aikataulut:

Lauantai 19.8.
14.00 IBF Falun–TPS (M)
15.00 Classic–Storvreta IBK (M)
16.00 Pixbo Wallenstam IBK–TPS 19.8. (N)

Sunnuntai 20.8.
13.00 Classic–Thorengruppen (N)

Lauantai 26.8.
15.00 Thorengruppen–Classic (N)
15.00 TPS–Pixbo Wallenstam IBK (N)
17.00 Storvreta IBK–Classic (M)

Sunnuntai 27.8.
15.00 TPS–IBF Falun (M)

Suorat linkit SalibandyTV:n Champions Cup -lähetyksiin

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Jaa artikkeli