Santa´s United hakee valmennuspäällikköä

Santa´s United ry on rovaniemeläinen salibandyseura. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille kilpa- että harrastetoimintaa. Seurassa on yli 600 jäsentä. Haemme joukkoomme valmennuspäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtunnit (37,5h/vko) ajoittuvat myös iltaan ja viikonloppuun.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yhdessä hallituksen ja muiden seuratoimijoiden kanssa pääset kehittämään seuran toimintaa sekä omaa osaamistasi seuratyön sekä valmennuksellisten työtehtävien parissa.

Työtehtäviin kuuluu edustusjoukkueiden valmentaminen ja osallistumien muiden joukkueiden valmentamiseen, seuran sisäinen valmennuskoulutus, seuran valmennuksen suunnittelu, valmentajien rekrytointi ja muu valmennukseen liittyvä yhteistyö myös yli seura- sekä lajirajojen. Työntekijältä odotetaan sitoutumista seuran arvoihin, sääntöihin ja tavoitteisiin.

Arvostamme:

  • Liikunta-alan koulutusta
  • Nykyaikaista valmennus- ja koulutusosaamista
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Intohimoa seuratyöhön

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveella ja CV sähköpostitse 5.4.2016 kello 13.00 mennessä osoitteeseen mika.karusaari(at)santasunited.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaavat:
Mika Karusaari, sähköposti mika.karusaari(at)santasunited.fi puh. 044-972 5910 tai
Ari Laitinen, sähköposti nuorisopaallikko(at)santasunited.fi puh. 044-760 1100

Lisätietoa Santa´s Unitedista löydät nettisivuiltamme: http://santasunited.fi/
Hakemus löytyy myös mol.fi-sivustolta.

Jaa artikkeli