Salibandyliitto hakee: päävalmentaja TU19-maajoukkueelle

Julkaistu 31.5.2016 08:44

Salibandyliitto hakee

PÄÄVALMENTAJAA U19-TYTTÖJEN MAAJOUKKUEESEEN


Tyttöjen U19 maajoukkueen päävalmentajan toimi on luottamustoimi, joka hoidetaan oman toimen ohella.

Päävalmentajan toimi tarjoaa näköalapaikan huippusalibandyyn sekä suomalaisen tyttö- ja naissalibandyn maailmaan. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta jatkuen vuoden 2018 tyttöjen MM-kisoihin saakka.

Toivomus on, että päävalmentaja aloittaa tehtävässään kesän 2016 aikana. Tyttöjen U19 maajoukkueen päävalmentajan tärkeimpiä tehtäviä ovat tyttöjen U19 maajoukkuetoiminnasta ja kokonaisuudesta vastaaminen, tyttösalibandyn kehittäminen ja yhteistyö naisten maajoukkueen sekä seurojen kanssa.

MaajoukkuelogoPäävalmentajan tehtäviin kuuluu:
* tyttöjen U19 maajoukkueen toiminnasta vastaaminen, sen suunnittelu sekä valmennuksen johtaminen ja toteutus yhteistyössä joukkueenjohtajan ja johtoryhmän kanssa
* tyttösalibandyn kehitystyö, seurayhteistyö ja yhteistyö naisten maajoukkueen kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
* kokemusta valmennustoiminnasta, lajikulttuurin tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, positiivista suhtautumista.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkiotoiveineen pyydetään toimittamaan viimeistään 10.6.2016 mennessä sähköpostilla huippu-urheilujohtaja Petri Kettuselle. Hakemuksen aiheeksi pyydetään laittamaan: "Tyttöjen U19 päävalmentaja".

Tiedustelut:
Petri Kettunen
petri.kettunen(at)floorball.fi
puh. 0400 529 015

Suomen Salibandyliitto ry on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö. Salibandya ja sählyä harrastaa lähes 400 000 henkilöä Suomessa. Suomen Salibandyliitolla on yli 800 jäsenseuraa, joissa on yli 56 000 lisenssipelaajaa. Salibandyliiton palveluksessa on 30 henkilöä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.