Sählyn seitsemäs virallinen SM-turnaus järjestetään 6.6.2015.

Arena Center & Salibandyliitto järjestävät yhteistyössä virallisen Sählyn Suomen mestaruusturnauksen nyt jo seitsemännen kerran. SählySM2015 –turnauksessa on jopa 12 sarjavaihtoehtoa, E-junioreista aina M35-ikämiehiin asti.

Julkaistu 6.5.2015 09:45

Vaikka salibandykausi lähestyy loppua, niin kauden huipennus on vielä edessä. Sähly SM 2015 -turnaus startataan käyntiin lohkopeleillä, josta kaikki joukkueet jatkavat kohti A-finaaleja. Jokainen joukkue pelaa siis vähintään neljä ottelua!

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Turnaukseen on jo ilmoittautunut lähes 100 joukkuetta, eli varaa paikkasi kesän huipennukseen ajoissa. Uusia joukkueita on ilmoittautunut turnaukseen ympäri Suomea, joten turnaus on hyvä mahdollisuus päästä pelaamaan uusiakin joukkueita vastaan. Jokaisessa sarjassa on vielä tilaa joukkueille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä turnaukseen on 12.5.2015

Kerää oma joukkue ja toteuta unelmasi Suomen mestaruudesta!

Osallistuvien joukkueiden ei tarvitse edustaa seuraa, vaan myös kaveriporukat ovat enemmän kuin tervetulleita. Joukkueen koko on 3-6 pelaajaa, joten oman joukkueen kokoaminen on helppoa. Sählyn SM-kisat tarjoavatkin oivan mahdollisuuden kerätä oma ystäväjoukko ja tulla yhdessä sopivaan sarjaan taistelemaan SM-tittelistä.

Ilmoita oma joukkueesi turnaukseen 12.5.2015 mennessä, ja ole mukana kesän kuumimmissa SM-kisoissa!

Pelaajille tarjolla paljon oheisaktiviteettia pelien välissä

Sähly SM-turnaus sytyttää aina, mutta tänä vuonna pelaajille on tarjolla muutakin kuin pelejä! Pelien väleissä pelaajat voivat nimittäin nauttia messukentän antimista, kuten laukaisututkasta ja tarkkuuskisoista. Parhaat palkitaan! Myös kesäterassi sekä ammattilaisista koostuva videoryhmä takaa ainutlaatuisen turnaustunnelman.  

Sähly-SM VIP-Jatkot @ Apollo Live Club & Capital

Sähly SM 2015 & Night People Group tarjoavat aikuisjoukkueille jatkot Apollo Live Clubilla (K22)! Alle 22-vuotiaat pääsevät puolestaan VIP-jatkoille Capitaliin (K18). Jokainen Sähly SM -turnaukseen osallistunut joukkue on oikeutettu lauantain jatkoille ilmaiseksi sisään VIP-jonon kautta.

Sählyn SM-turnauksen sarjat:

Aikuiset:

 • Miehet M35 (-80 ja aiemmin syntyneet)
 • Miehet Kilpa (ei rajoituksia)
 • Miehet Harraste (4.-6. div. + kaveriporukat) *
 • Naiset
 • Yritys (työpaikkojen työntekijöille ja heidän perheenjäsenilleen)
 • Seka (pelikentällä koko ajan vähintään yksi kummankin sukupuolen edustaja)

*) Miesten harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisionaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Rajoitukset koskevat SSBL kautta 2014-2015.

Juniorit:

 • C-pojat (99-00)
 • D-pojat (01-02)
 • E-pojat (03-04)
 • C-tytöt (99-00)
 • D-tytöt (01-02)
 • E-tytöt (03-04)

Majoitus ja ruokailu
Osallistuville joukkueille on tarjolla edullisia majoituspaketteja laadukkaissa hotelleissa Helsingin ydinkeskustassa.  Joukkueilla on mahdollisuus myös ruokailuihin Myllypuron hallissa. Jokainen majoittuva joukkue saa etuna drinkkilippuja turnauksen jatkobileisiin!

Lue lisää majoituspaketeista: http://www.sahlysm.fi/maj
Lue lisää ruokailuista: http://www.sahlysm.fi/ruokailu

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.sahlysm.fi

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.