Pistemestari-ohjaajakoulutus aikuisten harrasteliikunnanohjaajille

Koulutus antaa perustiedot aikuisten liikunnanohjauksesta sekä valmiudet suunnitella sekä toteuttaa Pistemestari-pelihetkiä ja -ryhmäliikuntatunteja oman seuran käyttöön.

Julkaistu 23.1.2015 11:12

Koulutus keskittyy käytäntöön ja antaa vinkkejä palloilevan aikuisenkehonhuoltoon sekä lihaskuntoharjoitteluun. Lisäksi tutustutaan yksityiskohtaisemmin Salibandyliiton peli- ja kuntoilukonseptiin, Pistemestariin. Koulutus sisältää myös perustietoja aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan ohjauksen teoriasta.

Pistemestarin ohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikkien palloilulajien ohjaajille ja valmentajille. Koulutus toteutetaan yhdessä ESLU:n (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu) kanssa Helsingissä 14.3.2015. Salibandyn lisäksi kokeillaan myös muita lajeja. Kouluttajana toimii Salibandyliiton harraste- ja tapahtumakoordinaattori Janne Bruun.

Salibandyliitto suosittelee koulutusta erityisesti nuorten ja aikuisten harrastesalibandyn tai -sählyn ohjaajille sekä niille seuroille, joilla on jo toiminnassa tai suunnittelee aloittaa nuorten ja aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa.

Koulutuksen perustiedot:

Aika: 14.3.2015 klo 10-17
Paikka: Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, 00280 Helsinki)
Kenelle: Palloilulajien ohjaajille ja valmentajille
Koulutuksen hinta: 75 euroa + 3 euron toimistomaksu
Ilmoittautuminen: Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.