Mestarit pysyivät valtikassa spt-salibandyssa

SB Vaasa voitti jälleen SM-sarjan mestaruuden sähköpyörätuolisalibandyssa (spt-salibandy) ja samoin Helsinki Outsiders Juniors (HOS Juniors) uusi Finlandia-sarjassa mestaruuden. Spt-salibandyn finaaliturnaus pelattiin 11-12.4.2015 Vaasassa.

SM-sarja Vaasan ylivoimaa
SM-sarja oli SB Vaasan ylivoimaa. Se ei hävinnyt runkosarjassa yhtään ottelua. Finaaliin SB Vaasa sai vastaansa Helsinki Outsidersin. Outsiders yritti tosissaan haastaa SB Vaasan, mutta Thomas Puska oli jälleen vaikea pidettävä. SB Vaasa voitti finaalin lukemin 8-5, Thomas Puska teki yhtä maalia lukuun ottamatta kaikki SB Vaasan maalit.

SM-sarjan pronssimitaleista taistelivat TPS ja Merikoski Sininen Oulusta. Merikoski johti pronssiottelua reilun kolmen minuutin pelin jälkeen 3-0. TPS tuli maalin päähän, mutta pronssit Ouluun numeroin 4-3.

HOS Juniors uusi mestaruuden
Finlandia-sarjassa oli mukana ennätykselliset seitsemän joukkuetta. Merikoski Sininen tosin jäi turnauksista pois pelaajien vähyyden takia ja M-Team EG kärsi myös mailapelaajien puuttumisesta kauden viimeisissä turnauksissa.

Välieräparit Finlandia-sarjassa olivat HOS Retro- Merikoski Valkoinen ja HOS Juniors- TPS. Merikoski Valkoinen selvitti tiensä finaaliin vasta jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. HOS Juniors voitti TPS:n 11-6. Pronssiottelussa HOS Retro voitti TPS:n niukasti 4-3 ja nappasi pronssimitalit. Finaalissa HOS Juniors voitti selvin lukemin 6-1 Merikoski Valkoisen ja uusi näin viime vuotisen mestaruuden.

Palkintoja kauden parhaille
Kauden päätteeksi palkittiin mitalistein lisäksi ansioituneita pelaajia. Lisäksi viimeisen turnauksen Kiiltopelaajaksi valittiin Eero Pokki HOS Juniorseista.