Lähteekö Latvian lento jo syyskuussa?

Perinteiset Suomi-Ruotsi -maaottelut Vantaan Energia Areenalla 11.9.

Julkaistu 2.6.2016 07:24

Suomen miesten maajoukkue valmistautuu joulukuun Latvian MM-kisoihin ja naiset aloittavat uutta projektiaan kotikisojen hopean kirkastamiseksi, kohtaamalla rakkaan vihollisen Ruotsin tuplamaaotteluissa syyskuussa. Maaottelutapahtuman ensimmäiset ottelut pelataan 8. (miehet) ja 9. (naiset) syyskuuta Uumajassa, Ruotsissa ja maaottelutapahtuma huipentuu Vantaan Energia Areenalla sunnuntaina 11.9.

Viime vuonna tapahtumaan jouduttiin ovelta myymään seisomapaikkoja, istumapaikkojen myytyä loppuun. Vetonaulana tuolloin toimivat joukkueliput, joita myydään myös tänä vuonna. Joukkuelippu oikeuttaa 20 henkilön sisäänpääsyyn ja istumapaikkaan areenan päätykatsomoissa. 31.7. asti joukkuelipun hinta on 90 euroa ja elokuun alusta – mikäli paikkoja on vielä vapaana – 120 euroa. Joukkuelippuja voi tilata täyttämällä tilauslomakkeen.

Sivukatsomoiden paikat ja liput ovella myy Lippupiste. Heinäkuun loppuun asti voi Lippupisteen kautta ostaa ryhmälippuja (min. viisi henkilöä), joissa yhden lipun hinta on 12€ (sis. palvelumaksu). Pääsylippujen tullessa yksittäismyyntiin elokuun alussa, ovat lippujen hinnat ennakkoon ostettuna 15 (aikuiset), 8 (alennusryhmät) ja 5 (lapset 6-14 v.) euroa. Lippupisteen lipunmyynti alkaa kesäkuun aikana – löydät siitä tiedon somesta sekä osoitteesta floorball.fi!

Siirry tapahtumasivuille

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.