Ilja Pantzar 2002-syntyneiden poikien vastuuvalmentajaksi

Tamperelainen erityisluokanopettaja Ilja Pantzar palaa parin välivuoden jälkeen ikäluokkavalmentajaksi. Hän ottaa vastuulleen 2002-syntyneiden poikien ikäluokan. Sopimus on kolmivuotinen.

Julkaistu 31.3.2015 12:16

- Tarkoitus on kasvattaa 02-syntyneitä salibandylupauksia ajatteleviksi ja omaehtoisiksi joukkueurheilijoiksi. Lisäksi on tärkeää saada sekä pojat, että seuravalmentajat ymmärtämään miten kokonaisvaltaisesti ja paljon tulevaisuuden huippusalibandyilijan täytyy harjoitella, hän kommentoi alkavia haasteitaan.

Huippuvalmentajatutkinnon suorittanut ja kokenut Pantzar on ollut aikaisemmin Salibandyliiton Sisä-Suomen alueen aluevalmentajana sekä 1995-syntyneiden poikien ikäluokkavalmentajana. Seuravalmentajana hän on meritoitunut Gunnersin ja Kooveen organisaatioissa. Tällä hetkellä hän vastaa Kooveen A-poikien SM-sarjajoukkueesta. 

- 2002-syntyneiden ikäluokkavalmentajatiimi täydentyy pikku hiljaa. Ilja käy läpi kaikki hakupaperit ja haastattelee kandidaatit, jonka jälkeen hän tekee esityksen tiimistä Salibandyliitolle. Tiimi pyritään julkistamaan mahdollisimman pian, kertoo Pelaajapolkutapahtumista Salibandyliitossa vastaava Lasse Eriksson.

2002-syntyneet poikapelaajat aloittavat Salibandyliiton pelaajapolulla ensi syksynä. Ikäluokkavalmentajat  aloittavat ikäluokkaan tutustumisen jo kevään ja kesän aikana, mutta varsinainen pelaajaseuranta ja seurayhteistyö käynnistyy 1.8.2015 jälkeen.

Salibandyliiton pelaajapolku on huippu-urheilijan polku, jonka tehtävänä on toimia pelaajien kannustimena ja innostajana matkalla kohti huippusalibandypelaajan uraa. Yksittäinen urheilija voi kulkea pelaajapolkua viiden vuoden ajan. Pelaajapolku alkaa 13-14-vuoden ikäisenä ja päättyy pelaajien ollessa 18 vuoden iässä.

Myös 2002-syntyneiden tyttöjen ikäluokkavalmentajatiimiä kasataan parhaillaan.

Lisätietoja:
Lasse Eriksson
Valmennuskoordinattori
Salibandyliitto
lasse.eriksson(at)floorball.fi
+358 400 529 016

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.