Tampereen Classic palasi salibandymestariksi!

Julkaistu 12.4.2015 16:20

Tampereen Classic juhlii jälleen Naisten Salibandyliigan mestaruutta. Iltapäivällä Hämeenlinnassa pelatussa loppuottelussa Classic löi SB-Pron 10-4 ja voitti kultaa otteluin 3-0.

Kuusi perättäistä naisten kultaa kausilla 2008 - 2013 voittanut Classic taipui viime kevään finaaleissa SB-Prolle, mutta palasi nyt valtaistuimelle vakuuttavalla tavalla. Tänään ratkaiseva ero syntyi jo avauserässä, jossa Katriina Saarinen, Mari Alila ja Salla Suomela muuttivat 1-1-tilanteen nopeasti 4-1-johdoksi.  Ottelun hahmo oli neljällä maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään Eliisa Alanko, joka voitti myös kevään pudotuspelien pistepörssin saldolla 18+6=24.

Classic on kahdeksalla kullallaan eniten Naisten Salibandyliigan mestaruuksia voittanut joukkue. Hyökkääjä Katriina Saarinen sekä puolustaja Irja Lahtinen ovat olleet mukana niistä jokaisessa, ja tänään he nousivat liigan ennätystilaston kärkeen kahdeksan mestaruuden maalivahtilegenda Kati Suomelan rinnalle. Kahdeksan kultaa on myös Classic-hyökkääjä Anne Suomalaisella, joka voitti ensimmäisensä 2000 Tapanilan Erä III:ssa ja loput seitsemän Classicissa.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.