Suomen maajoukkueet EFT-turnausten päätöspäivään hyvistä asetelmista

Tänään pelataan EuroFloorball Tour -turnausten viimeiset ottelut Hämeenlinnassa ja Prahassa. Suomi lähtee kaikilla rintamilla matkaan hyvistä asetelmista. Turnausvoitto on omissa näpeissä niin Suomen salibandymiehillä, U19-pojilla kuin myös U19-tytöillä.

Julkaistu 2.11.2014 11:23


Hämeenlinnan EFT-turnauksessa Suomen poikien U19-maajoukkue on voittanut kummatkin ottelunsa selkein luvuin (Sveitsi 12-4 ja Tshekki 17-1) ja kohtaa tänään Ruotsin, joka hävisi Sveitsille, mutta voitti Tshekin. U19-poikien Suomi-Ruotsi alkaa klo 15:30

Miesten EFT:ssä Suomi pelaa niin ikään turnausvoitosta. Kun Suomi kuin Ruotsi ovat kaataneet Tshekin ja Sveitsin, niin varsinainen herkkupala on luvassa klo 18:30, kun MM-kisakuntoaan viimeistelevät Suomi ja Ruotsi ottavat yhteen Hämeenlinnan Elenia Areenalla.

Pääsylippuja Elenia Areenalle on vielä saatavilla, ja lippuja myydään ovelta. Kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi saapua paikalle hyvissä ajoin.

Kaikki turnauksen ottelut ovat nähtävissä myös suorina verkossa SalibandyTV:ssä. Suomen miesten ottelun katsominen kustantaa 4,95 euroa, kaikki muut pelit tarjoillaan ilmaiseksi.

--------

Naisten ja U19-tyttöjen maajoukkueet taistelevat omassa EFT-turnauksessaan Prahassa. U19-tytöt ovat kiinni voitossa kaadettuaan perjantaina Tshekin ja eilen komeasti Ruotsin. Tänään klo 11:15 Suomen aikaa on vastassa Sveitsi. Perjantaina Ruotsille taipuneet ja lauantaina Sveitsin kaataneet Suomen naiset kohtaavat klo 14 Suomen aikaa

Prahan-turnauksen ottelulähetykset täällä.

Tulokset ja tilastot:

Miesten ja U19-poikien EFT-turnaus.

Naisten ja U19-tyttöjen EFT-turnaus.


Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.