SSV:n Mikael Järvi haastaa salibandyihmiset Movemberiin

Salibandyliigajoukkue SSV:n kapteeni Mikael Järvi haluaa saada mahdollisimman monen salibandya pelaavan miehen osallistumaan marraskuun viiksienkasvatusprosessiin eli Movemberiin.

Julkaistu 10.11.2014 11:54

Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista kuten kives- ja eturauhassyövästä.

Kuten kaikki Movemberiin osallistuvat miehet, myös 36-vuotias Järvi kasvattaa viiksiä koko marraskuun ajan. SSV-kapteenin tyyliin on kuulunut yleensä koko naaman täyttävä parta, viikset mukaan lukien, mutta virallisesti hän lähtee mukaan viiksienkasvatushaasteeseen ensimmäistä kertaa.

- Tietyllä tavalla tämä on ensimmäinen kerta. Pidän muutenkin partaa, niin samallahan ne viikset ovat siinä kasvaneet, Järvi kertoo.

- Katsoin säännöistä, että kaikki pitää ajaa ensin pois. Nyt viikset ovat vasta todella lyhyet! Tässä menee hetken aikaa, ennen kuin alkaa taas näkymään, kun parta on niin harmaa. Tumma parta näkyisi paremmin, hän jatkaa nauraen.

Järvi tiedostaa Movemberin taistelevan hyvän asian puolesta, ja lähtee innolla mukaan.

- Puhutaan erittäin hyvän asian puolesta, ja yritetään tällä tavalla muistuttaa ihmisiä ja huolehtia itsestämme. Toivottavasti saisimme niille asioille parannusta ja edistystä. Tällaiseen hyväntekeväisyyteen liittyvät asiat ovat aina lähellä sydäntä, ja tuntuu hyvältä, jos pystyy itse auttamaan omalta osalta jollain tavalla.

Järven tarkoituksena on saada mahdollisimman moni pelikaveri mukaan kampanjaan niin SSV:n liigajoukkueesta, kuin koko Salibandyliigan pelaajistosta.

- Ajattelin, että voisin totta kai sanoa jengille, että lähtisi mukaan tähän juttuun. Toivon, että ihmiset lähtisivät mukaan auttamaan hyvän asian puolesta, jotta saataisiin lisää tietoisuutta ja hyväntekeväisyysvaroja. Nyt on tarkoitus vetää ryhmä mukaan, hän sanoo.

Teksti: TBR Media.
Kuva: Juhani Järvenpää.

Miten osallistun?

Miehet (Mo Brot) rekisteröityvät www.movember.com-sivulla viimeistään marraskuun alussa, ajelevat kasvonsa sileiksi marraskuun ensimmäisenä päivänä ja antavat viiksien kasvaa Movemberin loppuun. Miesten tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon tukijoita viiksienkasvatusprojektilleen.

Naiset (Mo Sistat) ovat yhtälailla tervetulleita Movemberiin. He voivat ilmoittautua mukaan miesten tapaan tai ohjata hankkimansa tuen myös suoraan haluamalleen Mo Brolle ja tämän viiksienkasvatusprojektille.

Katso ohjeet ja lisätiedot rekisteröitymiseen osoitteessa www.movember.com.

Viimeisimmät uutiset ja päivän komeimmat viikset Facebookissa: http://www.facebook.com/MovemberSuomi

Tervetuloa mukaan!

Eturauhasen syöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu yli 4 600 miestä vuosittain. Kivessyöpä on huomattavasti harvinaisempi, mutta siihen sairastuvat miehet ovat yleensä nuoria.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.