SSV luottaa tuttuihin valmentajiin

SSV on tänään julkistanut edustusjoukkueen valmentajansa. Mika Ahonen ja Markus Huhtimo jatkavat seurassa.

Julkaistu 6.3.2015 13:13

- On tärkeää että kummatkin jatkavat. "Amun" (Mika Ahonen) kokemuksella ja taktisella osaamisella meidän on taas helpompaa jatkaa kohti uusia haasteita. "Mahun" (Markus Huhtimo) vahvuudet taas korostuvat loistavissa yhteistyötaidoissa  uusien ja nuorempien pelaajien kanssa, mikä on meidän koko seuralle mahdollisuus kehittyä ja menestyä, toteaa tyytyväinen manageri Kurre Westerlund.

Hänen mukaansa myös uusia henkilöitä saattaa liittyä vielä valmennustiimiin.

Mika Ahonen (kuvassa vas.) on toiminut SSV:n päävalmentaja kaudesta 2003-04. Kahdentoista kauden aikana Ahonen on johdattanut joukkonsa seitsemään Suomen mestaruuteen, viiteen Suomen Cupiin voittoon sekä EuroFloorball Cupin ja Champions Cupin voittoihin. Hän toimii myös maajoukkueen valmennustiimissä, jossa saavutuksiin on tarttunut kaksi maailmanmestaruutta.

Markus Huhtimo on pitkäaikainen SSV:läinen, joka lopetti menestyksekkään pelaajauransa kauteen 2011-12. Myös Huhtimon saavutuksiin kuuluvat useat Suomen mestaruudet, Suomen Cupin voitot ja menestys myös kansainvälisillä kentillä.

Teksti: SSV:n tiedotteesta.
Kuva: Topi Naskali.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.