Salibandyn MM2015-kisoille kansainvälinen pääsihteeri

Tampereella joulukuussa 2015 pidettävien naisten salibandyn MM-kisojen pääsihteeri on valittu. Tehtävässä aloittaa 1.9.2014 alkaen Jeannette Good.

Julkaistu 13.6.2014 17:24

Jeannette Good, 43, tulee salibandypiirien ulkopuolelta. Hän on toiminut vuodesta 1995 saakka Palloliiton palveluksessa ja ollut järjestämässä lukuisia kansainvälisiä tapahtumia vastuurooleissa.

Palloliitossa hänen nykyinen tehtävänimikkeensä on maajoukkuemanageri, mutta pitkään työuraan mahtuu tehtäviä jalkapallon arvokisoissa Palloliiton, UEFAn ja FIFAn nimittämänä asiantuntijana.
 
Uran huippuhetkiin kuuluu mm. vuonna 2004 järjestettyjen U19-tyttöjen EM-kisojen turnausjohtajan tehtävät. Vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa hän toimi ensimmäisenä naisena kautta-aikain jalkapalloturnauksen General Coordinator -nimikkeellä.
 
Syy jalkapallon vaihtamisesta salibandyyn selittyy uusilla haasteilla.  
- Kun on pitkään ollut yhden lajin palveluksessa, halusin hakea uusia haasteita ja vaihtelua minulle uuden lajin ja uusien ihmisten parista, hän toteaa.
 
Vahvuuksikseen hän näkee useat tehtävät turnausjärjestelyissä niin Suomessa kuin ulkomailla sekä toiminnan erilaisissa kulttuureissa.
 - Salibandy on mielenkiintoinen laji. Haluan tuoda uusia asioita MM2015-turnaukseen ja haastaa sekä itseni että ympärilläni olevat. Vaikuttaa niin, että muutkin kuin naiset ja tytöt innostuisivat MM-tapahtumasta ja saapuisivat seuraamaan kisoja. Kisoilla on nähtävä myös kauaskantoisempia merkityksiä tapahtuman jälkeen, hän pohtii
 
- Merkittävänä näen myös vapaaehtoiset, jotka kisat viime kädessä tekevät. Lisäksi haluan uusia yhteistyökumppaneita mukaan MM-tapahtumaan ja salibandyyn, tuore pääsihteeri listaa.   
 
Jeannette Good on syntynyt Sveitsissä ja muuttanut Suomeen jo yli 20 vuotta sitten. Salibandyn MM2015-kisat saa kaikin puolin kansainvälisen mittaluokan pääsihteerin. Urheilun ammattitutkintojen lisäksi hän on suorittanut markkinoinnin opintoja Suomessa ja Sveitsissä. Hän puhuu sujuvasti saksaa, suomea ja ranskaa ja on sekä Suomen että Sveitsin kansalainen.

Salibandyn MM2015–kisojen pääsihteerin tehtävien ajan Jeannette Good on virkavapaalla Palloliitosta.


Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.