Salibandyn huippu-urheilupäivät kokosi valmentajat Eerikkilään

Eerikkilässä jaettiin viikonloppuna lajitietoa ja etsittiin voittavaan suomalaiseen salibandyyn kuuluvia ilmiöitä.

Julkaistu 18.5.2019 21:58

Salibandyn huippu-urheilupäivät käynnistyivät perjantaina Eerikkilässä. Päivien teema on peli, ja voittavan suomalaisen pelin perässä ollaan.

Perjantaina tiimit kokoontuivat puhumaan pelistä. Teemana oli tunnistaa voittavassa salibandyssa toistuvat joukkuepelin ilmiöt ja mitä se vaatii yksittäisen pelaajan valmiuksilta, jotta voi pelata kyseistä peliä. Paikalla oli 34 valmentajaa.

Lauantaina jatkettiin samalla teemalla mutta paikalla olivat myös naisten ja miesten liigan päävalmentajat, VAT-koulutusryhmä ja B-juniorien valmentajia tytöistä ja pojista. Nyt paikalla oli jo noin 60 henkilöä.

Valmentajat tekivät muun muassa pienryhmätöitä joita avataan koko ryhmälle.
– Haluan valmentajien jakavan omia näkemyksiään koko lajiyhteisölle, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala painotti.
– Vain tietoa jakamalla voimme kehittää yhteistä lajiamme. Katsotaan, onko päivän lopussa tämän yhteisön yhteistä näkemystä siitä, mitä ilmiöitä voittavassa suomalaisessa salibandyssa pitää ilmetä. Tiimit kokoontuivat puhumaan pelistä. Teemana oli tunnistaa voittavassa salibandyssa toistuvat joukkuepelin ilmiöt ja mitä se vaatii yksittäisen pelaajan valmiuksilta, jotta voi pelata kyseistä peliä.

sb2.jpg

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.