Pirkkalan Pirkat vei naisten Suomen Cupin pikkufinaalin

Pirkkalan Pirkat voitti naisten Suomen Cupin pikkufinaalin. Asia selvisi eilen, kun Pirkat kohtasi Hangon Hyrskyt kotisalissaan. Loppulukemiksi kirjattiin 5-3 (1-1, 2-0, 2-2).

Julkaistu 2.2.2015 13:57

Ensimmäisessä erässä HaHyn Hanna Lupala nosti joukkueensa tasatilanteeseen kuittaamalla Emma Kärjen maalin, mutta Jenni Laakson, Eveliina Leppäsen ja Pinja Lahdelman maaleilla PirPi karkasi 4-1-johtoon kolmannen erän alkajaisiksi. HaHy kiri vielä maalin päähän, mutta Reetta Manninen teki PirPille vapauttavan viidennen maalin.

Pirkkalan Pirkkojen ottelun TEHO-pelaajana palkittu Reetta Manninen tiivisti lyhyeen ottelun ratkaisun.

- Ottelu oli todella tiukka ja hyvää peliä molemmilta joukkueilta. Maalinteossa oltiin terävämpiä ja siihen se sitten ratkesi.

HaHy aloitti kolmannessa erässä kirin ja tuli kolmen maalin takaa maalin päähän. Manninen kertoo ettei Pirkkalan vaihtopenkillä paniikkinappulaa painettu

- Kyllä luotto omaan joukkueeseen on kova. Siinä sitä heräteltiin joukkuetta ja koitettiin puolustaa terävämmin.

Ottelun päätyttyä valkopaitainen Pirkkalan Pirkat juhli voittoa riemukkaasti.

- Todella hyvältä tuntuu, en ole koskaan aikaisemmin ollut voittamassa mitään. Cupissa tuli kierrettyä Rovaniemellä ja Jyväskylässä parikin kertaa. Nämä Cupin pelit ovat niin hienoja kun joka pelissä on panosta, Manninen ylistää.

Kuva: Topi Naskali.

Ottelupöytäkirjaan.

Katso kuvagalleria.


CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.