Liigamittarin tuomio: Classic palaa naisten mestariksi!

Julkaistu 19.9.2014 13:48

Päävalmentajien vastaukset Kooveen kokoamassa Naisten Salibandyliigan liigamittarissa eivät lupaa suurta myllerrystä Naisten salibandyliigan lauantaina alkavaan sarjakauteen. Classicin ennakoidaan kuitenkin palaavan mestaruuksien tielle ohi SB-Pron, tästä vastaajat ovat liikuttavan yksimielisiä.

Pronssille veikataan enimmäkseen Happeeta, joskin myös NST ja Koovee saavat hajaääniä. Suurin arvoitus näyttäisi olevan NST, jota pessimistisin veikkaa putoamiskarsintoihin. Sarjanousijoille näytetään armotta ovea - mutta niin näytettiin vuosi sitten Papasillekin.

Valmentajat valitsivat myös muun muassa parhaiten hyökkäävät, puolustavat ja torjuvat sekä fyysisesti ja taktisesti vahvimmat joukkueet. Ja tietenkin näkemykset kannatti myös perustella!

Kooveen organisoimassa kyselyssä pudotuspelijoukkueiden ennakoidaan pysyvän muuten samoina, mutta sarjan jättäneen OLS:n tilalle arvellaan juurikin Oulusta isosti vahvistuksia saanutta Papasia. Kajaania pidetään myös sarjan potentiaalisimpana yllättäjänä, kakkosena jokerilistalla on Koovee. Tulevaisuuden tiimi on PSS, mutta viime kauden tapaan Kooveeltakin odotetaan jatkossa mainetekoja.

Mikä joukkue on nousussa ja mikä laskussa verrattuna viime kauteen? Kenellä on paras hyökkäys, paras puolustus, paras maalivahtipeli? Mikä joukkue taktisesti ja mikäö fyysisesti vahvin? Mikä ryhmä on mahdollinen yllättäjä ja mikä tulevaisuuden joukkue? Sen verran, että viimeiseen kohtaan sai eniten ääniä PSS!

Lue lisää Kooveen sivuilta

Naisten Salibandyliiga starttaa lauantaina 20.9. otteluilla Happee - Classic, Koovee - TPS, SB Vantaa - Steelers JSB, Tapanilan erä III - SP-Pro ja M-Team - PSS.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.