Henri Johanssonin kuuden pisteen ilta toi Nokian KrP:lle kotivoiton EräViikingeistä

Henri Johansson iski viimeisellä kympillä 2+2 ja koko ottelussa 3+3, kun Nokian KrP kaatoi kotonaan EräViikingit 7-3.

Nokian KrP palasi Salibandyliigan kakkostilalle, kun se ohitti EräViikingit ja TPS:n kaatamalla tänään kotonaan juurikin EräViikingit 7-3. Liigan kaikkien aikojen ykköspyssy Henri Johansson heilutti tahtipuikkoa laukomalla KrP:n maaleista kolme ja syöttämällä toiset kolme.

Vielä kolmannen erän puolivälissä EräViikingit nousi kahden maalin takaa tasalukemiin 3-3 Lauri Kapasen ja Perttu Järvisen perättäisissä vaihdoissa tekemillä maaleilla. Viimeiset yhdeksän minuuttia olivat kuitenkin isäntien juhlaa. Nokian päästessä pelaamaan ylivoimalla Henri Johansson syötti Mikko Laakson laukomaan johtomaalin, purjehti perään laidasta läpi sijoittamaan takatolppaa nuolaisten 5-3 ja tarjoili Aleksi Peltolalle paikan 6–3-osumaan.

Neljä minuuttia ennen summeria EräViikingit veti maalivahtinsa pois, mutta kiri kuoli viimeistään Juho Niinikosken ja Tuomas Ahon kaksi minuuttia ennen loppua ottamiin yhtäaikaisiin käytösjäähyihin. Kahden miehen ylivoimalla Henri Johansson sinetöi hattutemppunsa ja merkkautti illan kuudennen tehopisteensä.

Torstaina Salibandyliigassa pelataan ottelu Steelers–Westend Indians.

Arkistokuva: Esa Takalo