Heikkinen hurjana - mestarit voiton päässä finaaleista

Salibandyliigan hallitseva mestari Jyväskylän Happee nousi jo voiton päähän tämän kevään finaaleista kaataessaan vieraskentällä Tapanilan Erän 7-3. Happee johtaa välieräsarjaa 2-0, ja loppuottelupaikka on katkolla sunnuntaina klo 15.45 Yle TV2:n suorassa lähetyksessä.

Torstain avauskohtaamisen helpohkosti vienyt Happee joutui tänään tiukemmalle kun otteitaan terästänyt Erä kävi tuhatpäisen yleisön riemuksi kahdesti johdossa ja nousi vielä kolmannen erän alussa tasalukemiin 3-3. Sitten otti kuitenkin ohjat Happeen ykkösketju Veli-Matti HynynenPetri KaukoJuuso Heikkinen, joka latoi ratkaisevat maalit Heikkisen (kuvassa) osuessa edellispelin tavoin kolmesti.

– Kaksi erää roikuttiin mukana mutta sitten nämä lipunkantajamme eli joukkueen kokeneimmat pelaajat nostivat selvästi tasoaan ja nousivat esiin, Happeen valmentaja Seppo Pulkkinen tiivisti illan.

Välierien ohjelma:

Happee, Jyväskylä – Tapanilan Erä, Helsinki (voitot 2-0)

To 19.3. klo 18:30 Happee – Erä 7-3
La 21.3. klo 17:00 Erä – Happee 3-7
Su 22.3. klo 15:45 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (YLE TV2)
Ti 24.3. klo 18:30 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa (tarvittaessa)
Ke 25.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (tarvittaessa) (VeikkausTV)

Seinäjoen Peliveljet – Salibandyseura Viikingit, Helsinki (voitot 1-1)

To 19.3. klo 18:30 SPV – SSV 9-7
Pe 20.3. klo 18:30 SSV – SPV 6-3
Su 22.3. klo 17:00 SPV – SSV, Seinäjoen urheilutalo (ISTV)
Ti 24.3. klo 18:30 SSV – SPV, Pasilan urheiluhalli Helsinki (VeikkausTV)
To 26.3. klo 18:30 SPV – SSV, Seinäjoen urheilutalo (tarvittaessa) (VeikkausTV)