Vapaakortit

Viimeksi päivitetty 4.9.2019 10:41

Salibandyliitto myöntää vuosittain eri kohderyhmille vapaakortteja. Kortin saajiin kuuluvat mm. liiton henkilökunta, tietyt oto-toimijat kuten maajoukkueiden henkilöstö ja valiokuntien jäsenet, liiton ja liigan yhteistyökumppanit, maailmanmestarit ja kultaisella ansiomerkillä palkitut henkilöt. Lisäksi alue-erotuomareille myönnetään rajoitetumpia erotuomarivapaakortteja.

Vapaakortti on tyypillisesti voimassa yhden kilpailukauden ajan kerrallaan. Kortit toimitetaan Suomisport-profiiliin syyskuun alkupuolella. Tämän jälkeen kortteja toimitetaan yksittäin n. kerran viikossa.

Kortti on aina henkilökohtainen ja se tulee esittää yhdessä henkilöllisyystodistuksen kanssa hallin lipunmyynnissä alla olevan ohjeen mukaan. Korttiin kuuluvat pääsyoikeudet on esitetty tarkemmin kortin lisätiedoissa.

Näin esität kortin lipunmyynnissä:
Kortin saaminen edellyttää profiilia Suomisportissa. Kun henkilökohtainen profiili on luotu ja vapaakortti myönnetty, kirjaudu matkapuhelimen internet-selaimella profiiliisi ja näet vapaakortin profiilisi etusivulta. Vaihtoehtoisesti voit ladata Suomisport-mobiilisovelluksen (android & ios) josta kirjautumisen jälkeen voit esittää kortin myös offline-tilassa. Huomaa, että kortista ei voi esittää kopiota. Tarvittaessa lipuntarkastajalla on oikeus varmistua kortin aitoudesta esim. pyytämällä liikkumaan Suomisport-profiilissa. Vapaakortin yhteydessä voidaan tarvittaessa pyytää myös henkilötodistuksen esittämistä.

Vapaakortteihin liittyvät tiedustelut:
palvelunumero 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai asiakaspalvelu(at)salibandy.fi

Uuden vapaakortin tilaus kesken kauden:

Suomisport-profiiliin toimitettava vapaakortti on käytettävissä välittömästi myöntämishetkestä alkaen. Epäselvissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot yläpuolella.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.