Ansiomerkit ja huomionosoitukset

Viimeksi päivitetty 4.4.2019 14:35

Salibandyliiton viralliset ansiomerkit ovat hopeinen ja kultainen ansiomerkki sekä seuratoiminnan kultainen ansiomerkki. Muita huomionosoituksia ovat Pekan Malja ja Salibandyn kultainen pallo (ei saatavilla verkkokaupasta) sekä kultaviiri ja tunnustusviiri seuroille ja/tai henkilöille.

Ansiomerkkejä tai viirejä voidaan myöntää henkilöille jotka ovat liiton tai alueen hallinnossa (yhdistystoiminnassa) ansioituneet, valmennus- ja koulutustoiminnassa ansioituneet, erotuomari- ja toimitsijatoiminnassa ansioituneet henkilöt sekä muuten liiton toiminnassa ansioituneet henkilöt. Ansiot voivat kertyä kansallisesta ja/tai kansainvälisestä toiminnasta.

Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki voidaan myöntää liiton jäsenseuran yhdistystoiminnassa, valmennus- ja koulutustoiminnassa ja erotuomari- ja toimitsijatoiminnassa tai muuten seuran ja/tai joukkueiden toiminnassa ansioituneille henkilöille.

Salibandyliiton valtakunnallisten huomionosoitusten lisäksi myönnetään vuosittain alueellisia huomionosoituksia. Alueelliset huomionosoitukset myönnetään alueellisin, vuosittain vaihtuvin perustein ja julkaistaan yhteistyön merkeissä liikunnan ja urheilun alueorganisaatioiden gaaloissa ja urheilujuhlissa.

 merkit.jpg

 

Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki

Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut liiton jäsenseurassa vähintään 15 vuoden ajan aktiivisesti ja ansiokkaasti salibandyn hyväksi. Ansiomerkin lisäksi saajalle myönnetään kunniakirja.

Hopeinen ansiomerkki

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään 10 vuoden ajan toiminut liiton ja/tai sen alueiden elimissä ja siten aktiivisella toiminnallaan ansioitunut huomionosoituksen arvoisesti. 

Kultainen ansiomerkki

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on poikkeuksellisen aktiivisesti ja voimakkain toimin edistänyt salibandyn kehitystä Suomessa toimiessaan liiton ja/tai sen alueiden elimissä noin 20 vuoden ajan, ja jolle on jo aikaisemmin myönnetty hopeinen ansiomerkki. Merkin lisäksi saajalle myönnetään kunniakirja.

Merkit ja viirit kuuluvat yksinomaan saajalle, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle, järjestölle tai yhteisölle.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.