Akatemiavalmennus

Viimeksi päivitetty 27.2.2015 13:44

Suomessa on 21 urheiluakatemiaa, joissa suurimmassa osassa salibandyllä on oma valmennusryhmä. Salibandyn valmennusryhmissä on yli 500 urheiljaa ja 43 valmentajaa. Akatemiavalmennuksessa urheilijat voivat yhdistää opiskelun ja urheilun.

Ensisijaisesti akatemioiden valmennusryhmissä on 2. asteen opiskelijoita. Akatemioiden valmennusryhmiin ja akatemiaurheiljaksi pääsee myös korkea-asteen opiskelijat, jotka voivat hakea oman alueensa akatemiajäsenyyttä. Lisätietoa akatemioista löydät: http://www.sport.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiat

Akatemiavalmennus on laadukas tukitoimi seuravalmennukselle. Akatemiavalmennuksessa urheilijat voivat tehdä sellaisia harjoituksia, joita he eivät syystä tai toisesta voi tehdä seuravalmennuksessa. 3-4 lisäharjoitusta viikossa takaa urheilijana ja pelaajana kehittymisen seuraavalla tasolle.

Tutustu muihin alasivuihin ja pohdi, olisiko akatemiavalmennus sinun tapasi päästä seuraavalle tasolle matkalla kohti huippusalibandyä.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.