Haluatko erotuomariksi?

Viimeksi päivitetty 8.8.2019 12:57

 

Haastava, mutta antoisa harrastus? Se on erotuomarina toimiminen!

Haluaisitko lähteä mukaan mukavaan harrastustoimintaan? Salibandyssa erotuomaritehtäviä riittää monella tasolla. Kaikki tehtävät ovat eri tavalla haastavia: Voit tuomita pienien juniorien otteluista aina kansainvälisiin tehtäviin saakka ja kaikkea siitä väliltä.

Salibandyerotuomareita on jo noin tuhat, mutta tarvitsemme lisää innokkaita harrastajia. Koulutamme taas lisää erotuomareita ensi syksynä kentillemme. Tämä harrastus ei maksa sinulle, vaan saat harrastuksesta myös pienen rahallisen korvauksen. Palkkiot vaihtelevat sarjoittain ja turnauksissa voit tuomita useamman pelin peräkkäin. Erotuomarina olet näköalapaikalla näkemässä lajin ja sen harrastajien kehityksen. Mutta ennen kaikkea saat harrastuksesta paljon uusia ystäviä ja mielenkiintoista haastetta vapaa-aikaasi.

Tule mukaan erotuomarikursseille ja muista, että aloittaville uusille erotuomareille ensimmäisen kauden koulutus on maksuton!

TUTUSTU EROTUOMARIKURSSEIHIN, JOILLE VOI TÄLLÄ HETKELLÄ ILMOITTAUTUA:
Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelussa. Löydät erotuomarikurssit esim. hakusanalla erotuomari. Mahdollinen kurssimaksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä reaaliaikaisena verkkomaksuna. Lisätietoa kursseista.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.