Haluatko erotuomariksi?

Viimeksi päivitetty 23.1.2020 10:42

 

Tämän sivun lopusta löytyvään koulutustarjontaan ja ilmoittautumislinkkeihin pääset tästä.

Haastava, mutta antoisa harrastus? Se on erotuomarina toimiminen!

Haluaisitko lähteä mukaan mukavaan harrastustoimintaan? Salibandyssa erotuomaritehtäviä riittää monella tasolla. Kaikki tehtävät ovat eri tavalla haastavia: Voit tuomita pienien juniorien otteluista aina kansainvälisiin tehtäviin saakka ja kaikkea siitä väliltä. Erotuomarin peruskoulutus on aloittaville erotuomareille maksuton.

Salibandyerotuomareita on jo noin tuhat, mutta tarvitsemme lisää innokkaita harrastajia. Koulutamme taas lisää erotuomareita kentillemme. Tämä harrastus ei maksa sinulle, vaan saat harrastuksesta myös pienen rahallisen korvauksen. Palkkiot vaihtelevat sarjoittain ja turnauksissa voit tuomita useamman pelin peräkkäin. Erotuomarina olet näköalapaikalla näkemässä lajin ja sen harrastajien kehityksen. Mutta ennen kaikkea saat harrastuksesta paljon uusia ystäviä ja mielenkiintoista haastetta vapaa-aikaasi.

- Jos olet miettinyt erotuomariksi ryhtymistä (tai vaikka et tätä ennen olisikaan), niin nyt on aika tarttua tilaisuuteen. Erotuomarin peruskursseja järjestetään nyt joka puolella maata ja koulutus aloittaville erotuomareille maksuton. Lähde kokeilemaan ja voit saada erotuomaroinnista itsellesi pitkäaikaisen ja antoisan harrastuksen, kiteyttää Salibandyliiton erotuomaripäällikön sijainen Jani Holopainen, joka on itsekin tuomaroinut yli 20 vuotta.

 

SEURAAVAT UUSIEN EROTUOMAREIDEN KOULUTUKSET:

Alla olevaa listaa täydennetään heti, kun seuraavat alueella järjestettävät koulutukset ovat tiedossa. Etkö löydä listalta sinulle sopivaa koulutusta? Voit jättää tällä lomakkeella yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä, kun seuraava alueellasi järjestettävä koulutus on tiedossa.

ETELÄ-SUOMI: Ei avoimia koulutuksia.
KAAKKOIS-SUOMI: Ei avoimia koulutuksia.
LÄNSIRANNIKKO: Ei avoimia koulutuksia.
SISÄ-SUOMI: Ei avoimia koulutuksia.
POHJANMAA: Ei avoimia koulutuksia.
POHJOIS-SUOMI: Ei avoimia koulutuksia.


Etkö löytänyt listalta sinulle sopivaa koulutusta? Voit jättää yhteystietosi meille tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä, kun seuraava alueellasi järjestettävä koulutus on tiedossa.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.