TPS, EräViikingit ja Westend Indians Salibandyliigan sunnuntain voittajat

TPS:n Seurapelipäivä huipentui voittoon ÅIF:stä, EräViikingit kaatoi SPV:n ja Westend Indians OLS:n.

Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua, joiden voittajiksi selviytyivät kotikaukaloissaan TPS ja EräViikingit sekä vieraissa Westend Indians.

TPS:n Seurapelipäivässä Kupittaalla nähtiin sekä naisten että miesten liigaottelut, joista illan päättäneessä miesten pelissä Palloseura kukisti liiganousija ÅIF:n 10-6. Ennakkoluuloton ÅIF iski illan avausmaalin ja nousi vielä toisen erän puolivälissä maalin päähän. Sitten iskivät kuitenkin TPS:lle Joonas Koskinen sekä Sami Saarinen, ja päätösjaksolla ero kasvoi hiukan lisää. Sami Saarinen laukoi kotijoukkueen maaleista kolme, puolustava puolustaja Lauri Stenfors merkkautti tänään hyökkäävät tehot 2+1 ja Mikko Hautaniemi 1+2.

Anssi Koskisen ottelukuviin

EräViikingit nousi taas vuorostaan Nokian KrP:n ohi sarjakakkoseksi kaataessaan kotonaan SPV:n 6-4. Vielä avauserässä Peliveljet karkasi 1–3-johtoon, mutta kahden erän jälkeen mentiin jo tasalukemissa 4-4. Ero syntyi päätösjakson puolivälissä, kun Juho Niinikoski iski kolmen ja puolen minuutin välein pallon kahdesti vieraiden nuottaan.

Nokian KrP:n ja EräViikinkien keskinäinen mittelö häämöttää tulevana keskiviikkona Tampereella.

Oulussa Westend Indians oli vielä pelin puolivälissä OLS:n vieraana maalin tappiolla mutta voitti lopulta 12-6 vietyään päätöserän murskalukemin 6-1. Aaro Astala kirjautti Indiansin sarakkeeseen tehot 2+3, Niko Laiti 2+2, Otto Lehkosuo 2+1 ja Valtteri Kainulainen 1+2.

Ari Arolan ottelukuviin

Salibandyliigan seuraava ottelu on tiistaina Hämeenlinnassa pelattava Steelers–Happee.

Kuvat: Anssi Koskinen