Classic, EräViikingit ja SPV johtoon Salibandyliigan puolivälierissä

Classic, EräViikingit ja SPV siirtyivät tänään Salibandyliigan puolivälierissä 2-1-johtoon. Classic löi Westend Indiansin 9-4, EräViikingit Nokian KrP:n 5-3 ja SPV Oilersin 6-3.

Classicin avauskohtaamisessa yllättänyt Westend Indians sinnitteli tänään mukana melkein puoli peliä nousten kahden maalin takaa vielä tasoihin. Sitten Sami Johansson laukoi Classicille 3-2, Nico Salo 4-2 ja Aaro Astalan kavennuksen jälkeen vielä ennen toista taukoa Jussi Piha 5-3 ja Krister Savonen 6-3. Tampere Areenan illan päällikkö oli yhden Classicin maaleista tehnyt ja neljä syöttänyt Nico Salo.

EräViikingit ratkaisi ottelunsa toisessa erässä, johon lähdettiin tasalukemista 1-1. Janne Hyvönen laukoi isännät johtoon, ja Nokian Rene Anderssonin istuessa viiden minuutin jäähyä Tero Tiitu ja Miko Kailiala kasvattivat eroa. Tom Strömsten iski vielä 5-1, ja päätöserä oli edellisen kohtaamisen tavoin KrP:n keskeneräistä kiriä. Miko Kailiala nousi maalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun tehokkaimmaksi.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Seinäjoella eroa alkoi tulla heti alussa, kun Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Mikko Kohonen ja Ville Kuusela laukoivat 15 minuutissa taululle lukemat 3-0. Oilers kavensi yhä uudestaan muttei 940-päisen yleisön helpotukseksi kyennyt kuromaan eroa kahta maalia pienemmäksi. Hattutempun laukonut Ville Kuusela ja tehot 2+1 merkkauttanut Jukka-Pekka Pelto-Arvo olivat illan tehomiehet.

Ottelupari TPS – Happee iskee kolmannen kerran yhteen maanantaina Turussa, jonne Happee lähtee jo kaksi kertaa voittaneena.

Kuva: Juhani Järvenpää