YLLÄS X SALIBANDY: Hiihtolomalaisten riemua ja ulkopelejä

Salibandy näkyy hiihtolomaviikoilla, kun Ylläs Ski Resort Ylläsjärvi järjestää yhdessä Salibandyliiton ja F-Liigan kanssa ohjelmaa hiihtolomalaisille 23.–28.2.

YLLÄS X SALIBANDY -tapahtuma on innostanut hiihtolomalaisia rinnelajien lomassa myös ulkopeleille. Ohjelmassa on ollut Säbäkipinä-tunnelmaa, tekniikkarata, lumisählyturnaus ja riehaa maskottien, F-liigan haukan ja hiihtokeskuksen Wernerin kanssa. Vilskettä on riittänyt läpi tapahtuman ja vieraita on ollut arviolta yhteensä noin 20 000. Säbäkipinä ja F-liiga ovat olleet myös vahvasti tapahtumafiiliksessä mukana.

-Oikeastaan parempaan kohderyhmää ei voi löytää. Säbäkipinän osalta lapsia ja perheita on ollut tosi paljon. Aina kun pelikenttä avataan, se on täyttynyt pienistä pelureista ja mikäs sen parempaa, fiilistelee Salibandyliiton tapahtumatuottaja Hanne Nyrönen.

YLLÄS X SALIBANDY tapahtuma vielä tämän päivän Ylläksen Kids -alueella. Luvassa on klo 12-15 tekniikkarataa ja lajikokeilua! Katso tarkemmat aikataulut Ylläksen tapahtumasivuilta.

Jaa artikkeli