YLLÄS X SALIBANDY: F-liiga ja salibandy näkyvät isosti hiihtolomaviikoilla

Salibandy näkyy hiihtolomaviikoilla, kun Ylläs Ski Resort Ylläsjärvi järjestää yhdessä Salibandyliiton ja F-Liigan kanssa ohjelmaa hiihtolomalaisille 23.–28.2.

Rinteillä järjestetään lumisählyturnauksia, lajikokeilua ja yhteinen pulkkamäkipäivä F-liigan haukkamaskotin ja hiihtokeskuksen Wernerin kanssa. F-liigan gondoli on pyörinyt koko kauden ajan Ylläs Ski Resortin rinteellä ja tapahtuman aikana haukkamaskotti saattaakin piristää F-liigan kopissa matkustavia asiakkaita pienillä yllätyksillä.

Tapahtuma on osa Salibandyliiton, F-liigan ja Ylläs Ski Resort Ylläsjärven syksyllä alkanutta yhteistyötä. Hiihtolomaviikon ennustetaan tavoittavan vajaan viikon aikana 15 000 – 20 000 lomalaista ympäri Suomen.

– Kun katsoo Ylläs Ski Resortin kävijäkuntaa, tavoitamme hiihtoloman aikana tehokkaasti sekä Etelä-Suomen että Keski-Suomen lomalaiset. Tavoite on jättää salibandysta ja F-liigasta energinen ja vauhdikas muistijälki hieman erilaisessa ympäristössä, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

– Yhteistyö Ylläs Ski Resortin kanssa on ollut heti helppoa. Ylläksen tapahtuma on meille upea mahdollisuus liikuttaa ihmisiä lajirajojen ulkopuolelta, Salibandyliiton tapahtumatuottaja Hanne Nyrönen komppaa.

Myös Ylläs Ski Resort Ylläsjärven puolella yhteistyö kerää kiitosta. Hiihtolomaviikoista odotetaan tutun kiireistä aikaa.

– Asiakaskuntamme on monella tapaa yhteistä – hiihtoloma-aika tuo Ylläkselle ison määrän lapsiperheitä. Uskon, että yhteinen ohjelmamme jää varmasti monen mieleen, Ylläs Ski Resort Ylläsjärven tapahtumavastaava Milla Hiironen kertoo.

Tapahtuma on maksuton. Katso tarkemmat aikataulut Ylläksen tapahtumasivuilta.

Jaa artikkeli