Ylläs X salibandy – F-liiga ja salibandy jälleen isosti esillä hiihtolomaviikoilla

Salibandy ja F-liiga ovat hiihtolomaviikoilla jälleen esillä, kun Ylläs Ski Resort Ylläsjärvi järjestää yhdessä F-Liigan kanssa ohjelmaa hiihtolomalaisille 22.-26.2.

Rinteillä järjestetään viime vuoden tapaan lumisähly-turnauksia, lajikokeilua sekä yhteinen pulkkamäkipäivä F-liigan Haukka-maskotin ja hiihtokeskuksen Wernerin kanssa. F-liigan gondoli on pyörinyt jälleen pitkin talvea Ylläs Ski Resortin rinteellä ja tapahtuman aikana Haukka saattaakin piristää F-liigan kopissa matkustavia asiakkaita pienillä yllätyksillä. Tämän lisäksi tarjolla on lämmintä mehua ja HK:n tarjoamaa makkaraa.

Uutena tapahtumana perjantaina järjestään myös F-liigailta, kun Ski Pub Ala-Asemalla seurataan suorana huippuottelua Classic – Nokian KrP. Illan yhteydessä järjestetään kisailua ja muuta ohjelmaa paikallisen seuran Ylläksen Nousun kanssa.

Tapahtuma on osa Salibandyliiton, F-liigan ja Ylläs Ski Resort Ylläsjärven viime kaudella alkanutta yhteistyötä. Hiihtolomaviikon ennustetaan tavoittavan vajaan viikon aikana 15 000–20 000 lomalaista ympäri Suomen.

Viime vuoden tapahtuma oli monella tapaa onnistunut.

– Oli mahtava nähdä, miten ilolla lomalaiset ottivat tapahtuman vastaan. Kaukalossa riitti lähes tauotta pelaajia ja kisailut keräsivät osallistujia jonoksi asti, unohtamatta niitä lukuisia onnellisia kasvoja, jotka olivat päässeet yhteiskuvaan tai laskemaan pulkalla maskottien kanssa. Jo viime vuoden tapahtumassa saimme kyselyjä, että olemmehan seuraavallakin hiihtolomalla paikalla, joten mahtavaa, että yhteistyö Ylläs Ski Resort Ylläsjärven kanssa mahdollisti jatkumon tapahtumalle. Odotan innolla, että pääsemme taas liikuttamaan lomalaisia ja tuomaan heidän lomaansa lisää hyvää fiilistä, Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Hanne Nyrönen kommentoi.

Myös Ylläs Ski Resort Ylläsjärven puolella yhteistyö kerää kiitosta. Viime vuosi osoitti, että salibandyn ja Ylläksen yhteistyölle on tilaus.

– Otamme F-liigan ja Salibandyliiton jälleen ilolla vastaan! Viime vuoden tapahtumasta tuli paljon positiivista palautetta ja odotamme myös tämän vuoden tapahtumaa innolla, Ylläs Ski Resortin markkinointipäällikkö Milla Hiironen tunnelmoi.

Hiihtolomaviikkojen aikana järjestetään lumisählyturnauksia, joihin voi osallistua ennakkoon tästä.

KATSO TAPAHTUMAPÄIVIEN AIKATAULUT TÄSTÄ!

Jaa artikkeli