Ykkösketju johti KrP:n voittoon Kuopiossa

Nokian KrP vahvisti asemiaan Salibandyliigan kakkosena kaatamalla Kuopiossa Welhot 6-2.

Salibandyliigaa pelattiin torstaina Kuopiossa, jossa sarjakakkonen Nokian KrP kaatoi sitkeästi vastaan haranneen Welhot lopulta maalein 6-2. KrP nousi viiden pisteen päähän kärki Classicista, joka tosin on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Yhdestätoista ottelustaan kaksi voittanut Welhot teki tänään illan avausmaalin ja nousi vielä kolmannessa erässä Olli Taskisen ylivoimaosumalla tilanteeseen 2-3. Maalivahti Roni Tuononen piti terävillä torjunnoillaan kuopiolaiset pitkään pelissä, mutta lopussa taitavammat vieraat karkasivat. Joonatan Kovanen linkosi ylivoimalla aivan yläkulmaan KrP:lle viidennen maalin ja napautti kohta vielä kuudennen isäntien hakiessa riskillä kavennusta. Loppunumerot kiepautti sitten Joona Rantala lähietäisyydeltä tyhjään verkkoon kaksi sekuntia ennen loppusummeria.

Nokialaisten maaleista viisi rakensi tänään ykkösketju, jossa Joonatan Kovanen merkkautti tehot 2+1, Joona Rantala 1+2 ja Mikko Laakso 2+0.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ja Sipoossa otteluilla Oilers–Classic ja ÅIF–Steelers.

Westend Indians Cupin välieriin KrP:tä vastaan

Tänään pelattiin myös Suomen Cupia, jossa liigajoukkue Westend Indians haki jatkopaikan Keravalta kaatamalla kakkosdivisioonan Blackbirdsin 6-1. Indians karkasi tehot 2+2 koonneen Eetu Nykäsen johdolla kuuden maalin johtoon ennen kuin Markku Hänninen laukoi Jooa Keräsen syötöstä Blackbirdsin ainokaisen viisi minuuttia ennen loppua. Indians kohtaa seuraavalla kierroksella Nokian KrP:n.