"Yhteistyö on osaltaan mahdollistanut salibandyn loiston ja menestyksen" - Olvi on ollut maajoukkueiden matkassa jo vuodesta 2006

Miesten salibandymaajoukkue uurastaa Sveitsin MM-kisoissa. Pitkäaikainen kumppani Olvi on tänäkin vuonna näkyvästi mukana niin pelaajien kuin valmennuksen peliasuissa. Iisalmesta maailmalle ponnistaneen Olvin kanssa yhteistyö on tiivistynyt vuosi vuodelta ja nykyään se näkyy vahvasti maajoukkueiden, F-liigan ja Salibandyliiton matkassa sekä Suomen Cupin nimikkokumppanuutena.

-Olvi-yhteistyö on osaltaan mahdollistanut salibandyn kasvun sen nykyiseen loistoon ja menestykseen. Olvin TEHO Sport -tuotteet ja kumppanuus ovat siivittäneet Suomen maajoukkueet jo useaan MM-mitaliin ja mestaruuteen, kertoo F-liigan myynti ja kehitysjohtaja Mikko Aikko yhteistyön saloista.

Suomi voitti alkulohkossa Slovakian ja Norjan ja hävisi isäntämaa Sveitsille. Kahdella voitolla irtosi lohkon kakkossija. Suomen turnaus jatkuu perjantaina klo 18.00 puolivälieräottelulla, jossa vastaan asettuu Saksa. MM-kisojen kirkkaimpien mitalien kohtalo ratkeaa Zurichin uudella Swiss Life Areenalla sunnuntaina 13. marraskuuta.

Eemeli Akola MM-ottelussa Slovakiaa vastaan.
Eemeli Akola MM-ottelussa Slovakiaa vastaan.

Jaa artikkeli