Yhteinen arvopohja yhteistyön perustana – Stadium jo neljä vuotta mukana salibandyn parissa

– Mielenkiintoinen, kasvava ja vauhdikas urheilulaji. Siinä on jo kolme hyvää syytä, miksi haluamme olla mukana nimenomaan salibandyn parissa, aloittaa Stadiumin myyntijohtaja Mika Turola.

Stadiumin ja Salibandyliiton yhteistyö ulottuu sekä maajoukkuetoimintaan että ensi vuonna pelattavien miesten MM-kisakumppanuuteen. Yhteistyön näkyvimpiä muotoja ovat kesän SunSäbä-kiertueet ja Hope ry:n ja MM-kisakumppaneiden kanssa tehty Anna mahdollisuus -kampanja, jossa Stadiumin myymälät kaikkialla Suomessa ovat toimineet keräyspaikkoina. Tämän lisäksi ensi vuoden MM-kisoja vauhdittaa Stadiumin Säbätaituri-osakilpailut, joissa junioripelaajat pääsevät ottamaan itsestään ja toisistaan mittaa erilaisten lajihaasteiden kautta. Säbätaiturin finaali kisataan MM-kisojen avajaisviikonloppuna Suomen pelin erätauolla.

– Meillä yhteen hiileen puhaltaminen, joukkuepelaaminen, on yksi arvoistamme. Haluamme olla laajasti mukana kumppaniemme toiminnassa. Siksi meille on tärkeää, että meillä on mahdollisuus tavoittaa salibandyn harrastajia junioritasolta aina huippu-urheiluun asti. Salibandyväelle yhteisöllisyys on tärkeä asia, ja sen voimaan myös me uskomme, jatkaa Turola.

Lajinäkyvyys ja kehittyminen edellä

Maajoukkue- ja MM-kisakumppanille lajin saama näkyvyys ja kehittyminen on ensisijainen toive.

– Uskomme, että mitä enemmän laji on esillä ja se kiinnostaa, sen paremmin myös me pääsemme mukaan lajin kehitykseen. Tavoitteena on tarjota salibandyn pelaajille tai harrastusta aloittavalle osaavaa ja parasta mahdollista palvelua, riippumatta siitä, missä vaiheessa uraansa pelaaja on.

MM-kisojen siirtyminen vuodella eteenpäin on valitettava asia, mutta täysin ymmärrettävä ratkaisu.

– Monet fanit ja lajin ystävät odottivat joulukuun kisoja. Nyt meillä on yksi vuosi lisää odotettavana, mutta tärkeintä on, että niin pelaajat kuin yleisökin pääsevät nauttimaan kisatunnelmasta turvallisesti. Sitä ennen toivotamme Stadiumin puolesta aktiivista joulun aikaa ja tsemppiä lajiväelle haastavan ajanjakson keskelle. Toivotaan, että pian päästään taas nauttimaan peleistä, lopettaa Turola.

 

Osallistu Stadium-lahjakorttien arvontaan Instagramissa!

Jaa artikkeli