Welhot valitsi päävalmentajakseen Pasi Purhosen

Welhojen uusi pääkäskijä Pasi Purhonen löytyi joukkueen omasta valmennustiimistä.

Welhot on solminut vuoden mittaisen valmentajasopimuksen Pasi Purhosen, 30, kanssa. Miesten edustusjoukkueen komentoonsa ottavalla Purhosella on pitkä tausta Welhojen organisaatiossa.

Divarin pelivuosien jälkeen Pasi Purhoselle on kertynyt kuusi kautta edustusjoukkueen valmennuksessa kakkosvalmentajan roolissa.

– Hienoa että saimme Pasin mukaan. Hänen kauttaan saamme selvän jatkumon edustusjoukkueen toimintaan. Pasilla on hyvä kokemus pääsarjatason valmentamisesta, ja tämä on hänelle luonnollinen askel valmentaja-uralla., Welhojen valmennuspäällikkö Mikko Tiihonen kommentoi.

Purhonen odottaa jo uutta aikaa päävalmentajana.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Usean vuoden ajan olen ollut joukkueen toiminnassa mukana hienojen päävalmentajien alaisuudessa – ensin pelaajana ja sitten valmentajana. Koen että nyt on oikea aika ottaa seuraava askelma omalla valmentaja-urallani. Mikäpä sen hienompaa kuin päästä valmentamaan oman kotikaupunkinsa joukkuetta pääsarjatasolla. Joukkue ja toimintaympäristö ovat minulle entuudestaan tuttuja, ja pyrin jatkamaan Welhojen nousujohdanteista suuntaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Welhot lupaa tiedottaa valmennustiimin muista jäsenistä sekä pelaajatilanteesta myöhemmin.

Welhojen tiedotteesta
Kuva: Welhot

Jaa artikkeli