Webinaari: vastuullisuus urheiluseuratoiminnassa - ilmoittaudu mukaan nyt!

Salibandyliitto järjestää webinaarin seuratoiminnan tueksi – aiheena on vastuullisuus urheiluseuratoiminnassa. Webinaari järjestetään torstaina 12.10.2023 klo 16.00-17.00.

Vastuullinen toiminta ja näkyvät vastuullisuusteot tulevat jatkossa olemaan entistäkin merkityksellisempiä vetovoimatekijöitä seuratoiminnassa. Webinaarissa kuullaan muun muassa Planet Companyn mahdollisuuksista urheiluseuroille toimitusjohtajan Matti Miettisen toimesta. Koovee ry:n toiminnanjohtaja Juuso Laamanen kertoo Kooveen vastuullisuustekojen ja -viestinnän taustoja seuran käytännön esimerkein. 

– Meidän tulee organisoida toimintamme jatkossa entistäkin vastuullisemmin, jotta myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan liikunnan riemuista. Salibandyliitto julkaisi vuosi sitten liiton vastuullisuusohjelman, josta on kopioitavissa hyviä ja vastuullisia käytäntöjä myös seuratoimintaan, kertoo Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen.

Vastuullisuusviestintään on olemassa myös resursseja säästäviä valmiita teknisiä ratkaisuja. Sellaisen alustan tarjoaa Planet Company.

Kokemuksemme mukaan yritykset ja muut organisaatiot tekevät jo nyt paljon vastuutekoja. Haasteena kuitenkin se, että monesti vastuullisuusviestintä loistaa poissaolollaan tai se jää pyörimään ylätason hienoihin tavoitteisin.  Haluamme osaltamme varmistaa, että tieto positiivisista teoista saavuttaa eri sidosryhmät. Liittämällä vastuullisuusteot mukaan kerrontaan, saattaa se auttaa toimijaa saavuttamaan uusia kumppanuuksia. Vastuullisuusviestintä on onnistuessaan uskottavaa ja ymmärrettävää sekä se lisää läpinäkyvyyttä, toteaa Matti Miettinen (COO ja Co-founder, Planet Company).

Webinaarissa kuullaan myös seuratason case-esimerkki, kun Koovee ry:n toiminnanjohtaja Juuso Laamanen kertoo Kooveen vastuullisuustekojen ja -viestinnän taustoja käytännön esimerkein.

-Vastuullisuustekojen miettiminen on johtanut toiminnassamme ihan ympäristöohjelman tekemiseen asti. Se, että pystymme viestimään nyt ymmärrettävämmin vastuullisuusteoistamme, on auttanut monissa uusissa eri asiayhteyksissä esittelemään toimintaamme niin sisäisesti kuin myös ulkoisesti entistä vakuuttavammin ja uudella tavoin luoden uutta arvoa toimintaamme sekä yhteistyökumppaneillemme.

Webinaari: vastuullisuus urheiluseuratoiminnassa

Aika: torstaina 12.10.2023 klo 16.00-17.00

Paikka: Teams | etäwebinaari

Ilmoittautuminen: Suomisport

Ilmoittaudu mukaan myös ensi viikon webinaariin: kuinka saada lisää pelaajia seuraan viestinnän keinoin? – ilmoittautuminen täältä!

Jari Kinnunen
Yhteiskuntasuhdejohtaja
Sidosryhmä-, yhteiskunta- ja järjestösuhteet. Taloushallinto ja -raportointi, edunvalvonta ja suhdetoiminta, Respect-toiminta.

Jaa artikkeli