Volkswagen-hyötyautot luovutti Caddyn "Pojan" kuljetuksiin

SSBL Salibandy Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Volkswagen-hyötyautot sai mieluisia vieraita perjantaiaamuna, kun MM-pokaali oli näytillä VV-Auto Groupin aamiaistilaisuudessa.

Poika lähti tilaisuudesta tyylikkäästi ”ministerikyydillä”, kun Volkswagen-hyötyautot luovutti MM-pokaalin kuljetuksia varten tuliterän maailmanmestaritunnuksin teipatun Volkswagen Caddyn. Yhteistyö liittyy MM-pokaalikiertueeseen, mikä jatkuu ainakin kevätkauden 2017 ajan.

– Volkswagen Caddy on loistoratkaisu paitsi MM-pokaalin, myös aktiivisten ja harrastavien perheiden käyttöön. Caddyyn mahtuvat niin junnut, vanhemmat kuin pelikassitkin, eikä matkustusmukavuudesta tarvitse tinkiä, vakuuttaa VV-Auto Group Oy:n Volkswagen-hyötyautot -osaston johtaja Juha-Pekka Sihvonen.

Ennen Volkswagen Caddyn luovutusta MM-pokaali oli esillä henkilöstön aamiaistilaisuudessa. Maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen kertoi aamupalan lomassa yrityksen henkilöstölle miesten salibandymaajoukkueen matkasta vuoden 2012 hävityn MM-finaalin jälkeen aina viime joulukuussa päättyneeseen maailmanmestaruuteen. Lopuksi aikaa oli varattu kysymyksille ja yhteiskuville.

– Sitoutuminen, huippu-urheilijan elämäntavat, kunnioitus ja nautinto olivat tärkeimmät arvomme MM2016-kisoihin valmistauduttaessa. Näistä asioista on pitkälti kyse myös työyhteisöissä, Kettunen vakuutti.

Petri Kettusen ohella paikalla oli kultajoukkueen pelaajista kokeneet Tero Tiitu ja Jani Kukkola sekä joukkueenjohtaja Kimmo Nurminen.

MM-pokaali on esillä seuraavan kerran huomenna lauantaina Tampere Areenalla. missä ratkaistaan TEHO Sport Suomen cupin mestaruudet.

Jaa artikkeli