MM-pokaalikiertue

MM-pokaali vetonaulaksi salibandytapahtumaan? Pokaalin lainaaminen on Salibandyliiton jäsenseuroilla maksutonta.

Viimeksi päivitetty 29.10.2019 12:46

MM_voitto.png

 

MM-pokaali on salibandytapahtuman varma vetonaula! Salibandyliiton jäsenseuroilla on nyt mahdollisuus lainata MM-pokaalia tapahtumiin maksutta. Pokaalin lainaamisessa on noudatettava alla mainittuja sääntöjä.

Pokaalia voi tiedustella tapahtumiin 27.12. tai sen jälkeen.

Seurat voivat järjestää pokaalikiertueen tapahtumia omissa ottelu- ja turnaustapahtumissaan tai esimerkiksi kunnan tai kaupungin kanssa yhteistyössä, esimerkiksi kasvattajaseurassa/-kunnassa.

Suurimman huomion pokaalin esitteleminen saa, kun paikalla on maailmanmestaruuden voittaneita pelaajia. Pelaaja voi olla seuran oman edustusjoukkueen pelaaja, ottelutapahtumassa vastustajajoukkueen pelaaja tai esimerksi seuran kasvattipelaaja. Pelaajien sopimisesta tilaisuuksiin vastaan järjestävä seura. 

Maailmanmestaruutta ja -mestareita kannattaa hyödyntää myös seuran tapahtumien ja toiminnan markkinoinnissa. Tätä varten seuran käytettävissä ovat Salibandyliiton aineistot:

KUVAPANKKI (kuvaaja pyrittävä mainitsemaan kuvan käytön yhteydessä)

SALIBANDYLIITON LOGOT JA OHJEISTUS (ohjeistus luettava ja sitä noudatettava)


Salibandyliitosta lainattava set-up

Pokaalikiertueen tapahtumiin lainataan pokaalin lisäksi taustaseinäke (kuljetuskoossa n. 100x30x30 cm, koottuna 300x200x50 cm). Esillepanokalustoa pyritään täydentämään lähiaikoina. Tapahtumajärjestäjä sitoutuu esillepanon toteuttamiseen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Pelaajien vieraillessa tapahtumassa, on Salibandyliitosta saatavissa pelaajakortteja, esimerkiksi nimikirjoitusten keräämistä varten. Mikäli pelaajaa ei tilaisuuteen ole mahdollista saada, voidaan pokaalin yhteydessä toimittaa maajoukkueen fanikortteja.


Pokaalin esillepano

Pokaali on aina pantava esille sen arvon mukaisesti.

Lähtökohtaisesti sitä tulee pitää jalustalla, joka on 1,4-1,7 metriä korkea ja joka on verhoiltavissa mustalla kankaalla. Pokaalin oman jalustan tulee mahtua kokonaisuudessaan lattiajalustalle.

Pokaalin esillepano tulee lähtökohtaisesti sijoittaa Salibandyliiton seinäkkeen eteen. Poikkeavasta esillepanosta on sovittava aina erikseen Salibandyliiton kanssa.

Myös spottivalaistuksen käyttöä suositellaan. Valaistus voidaan asentaa joko lattiatasoon tai vähintään 0,50 metriä pokaalin yläreunan yläpuolelle viistoon.

Pokaali tulee esille panna siten, että voidaan valvoa, ettei yleisö koskettele sitä sormenjälkien ja liitoksien kulumisen estämiseksi. Tarvittaessa pokaalille on asetettava oma järjestyksenvalvojansa, tai pokaalin ympärille on rajattava 0,50 metrin turva-alue. Turva-aluetta käytettäessä, on alue rajattava tyylikkäästi, esim. kromitolpin ja samettinauhoin.

 

Ohjeet pokaalin turvalliselle ja tyylikkäälle käsittelylle

Pokaalin nostelemista ja siirtelemistä on vältettävä, jotta liitoskohdat eivät pääsisi kulumaan.

Pokaalia siirtäessä, pokaalia nostetaan aina joko omasta jalustastaan tai maljan tyvestä, rungon ja maljan liitoskohdasta.

Pokaali tulee aina laskea kohtisuoraan jalustalleen, jotta liitoskohtiin ei kohdistu vääntöä.

Käsitellessä suositellaan käytettävän pehmeitä hansikkaita tai pyyhittävä sormenjäljet välittömästi käsittelyn jälkeen.

Kuljettaessa pokaalia suositellaan kuljetettavan aina omassa kuljetuslaatikossaan.

Mikäli pokaalia kuljetetaan ilman kuljetuslaatikkoa, on kuljettaminen pystyasennossa, esimerkiksi fleece-kankaalla suojattuna suositeltava vaihtoehto. Tällöinkin pokaali on tuettava jalustastaan, jotta se ei pääsisi kaatumaan.

Mikäli pokaali joudutaan kuljettamaan kaadettuna, on se suojattava esim. fleece-kankaalla ja tuettava joka suunnasta, jotta se ei pääse kolhiintumaan. Pokaalin kahvat eivät missään tapauksessa saa lyödä kovia pintoja vasten.


Logistiikka

Pokaalin logistiikasta vastaa ensi sijaisesti lainaaja. Salibandyliitto auttaa ja tukee logistiikan järjestelyissä, mutta ei sitoudu korvaamaan rahti- ja toimituskuluja.

Sovi hyvissä ajoin pokaalin logistiikan järjestelyistä Salibandyliiton kanssa.


Lainasopimuksen ehdot

Salibandyliitto ei peri jäsenseuroiltaan vuokraa pokaalista.

Lainaaja sitoutuu esille panemaan, käsittelemään ja kuljettamaan pokaalia yllä mainittujen ohjeiden mukaisesti.

Lainaaja vastaa kuljetuksen, käsittelyn ja tilaisuuden yleisön pokaalille mahdollisesti aiheuttamista vaurioista täysimääräisesti. Lainaaja vastaa muille lainattaville tarvikkeille sattuneista vahingoista täysimääräisesti.


Lisätietoja ja kiertuevaraukset

Janne Bruun, kehityspäällikkö – tapahtumat & fanikulttuuri

Sähköposti: janne.bruun(at)salibandy.fi

Puhelin: 0400 529 036

Tekstiä...

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.