Volkswagen Hyötyautot jatkaa salibandyn maajoukkueiden kuljetuskumppanina

Salibandymaajoukkueiden kuljetuslogistiikkaa hoidetaan jatkossakin Volkswagen Hyötyautoilla.

Suomen johtava hyötyautomerkki Volkswagen ja SSBL Salibandy Oy ovat sopineet jatkavansa jo yli 10 vuotta kestänyttä yhteistyötään myös seuraavien kahden pelikauden ajan. Volkswagen Hyötyautot on jatkossakin Suomen miesten, naisten ja junioreiden salibandymaajoukkueiden ainoa virallinen autoalan yhteistyökumppani.

Tämän sopimuskauden aikana ratkaistaan kaksi maailmanmestaruutta: naisten MM-kisat Sveitsissä 2019 ja miesten MM-kotikisat Helsingissä 2020. Monipuolinen yhteistyö tulee näkymään muun muassa Suomen salibandymaajoukkueiden kuljetuslogistiikassa ja peliasuissa.

Molemmat osapuolet ovat innoissaan yhteistyön jatkumisesta. Volkswagen Hyötyautot tarjoaa monipuolisia kuljetusratkaisuja, ja merkin slogan: ”Paras kuljettaa varmasti” sopii monellakin tavalla salibandyyn.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Suomen salibandymaajoukkueiden kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa nuorekasta ja menestyksekästä lajia, jossa Suomi on hallitseva miesten maailmanmestari. Erittäin suosittuna lajina salibandy tarjoaa runsaasti näkyvyyttä sekä tavara-automalleillemme että erityisesti tila-auto- ja pikkubussimalleillemme Volkswagen Caddylle, Volkswagen Caravellelle ja Volkswagen Multivanille. Volkswagen Hyötyautojen mallistosta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja niin maajoukkueen kuin salibandyharrastajienkin turvalliseen liikkumiseen”, toteaa K Auto Oy:n Volkswagen Hyötyautojen johtaja Juha-Pekka Sihvonen.

”Volkswagen Hyötyautot ja salibandymaajoukkueet ovat jakaneet menestystä jo vuosia. On upea asia, että maajoukkueen pitkäaikainen kumppani on mukana menestymässä jatkossakin. Volkswagen Hyötyautot on ollut keskeinen ja tärkeä osa maajoukkueen sekä kesäisen katusählyn logistiikkaa. Arvostamme tutun ja laadukkaan tuotemerkin kytkeytymistä salibandyyn myös tulevina vuosina”, jatkaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Volkswagen_Hytyautot_ja_SSBL2.jpg

Jaa artikkeli