Voitto Tiikereistä juhlisti Kailialan ja Hoikkasen paluuta TPS:n kokoonpanoon

Janne Hoikkasen ja Miko Kailialan takaisin kokoonpanoonsa saanut TPS kaatoi kotonaan Kupittaalla Tiikerit 14-3.

TPS:llä oli tänään tuplasti iloa Salibandyliigassa, kun se sai Miko Kailialan ja Janne Hoikkasen sairastuvalta kokoonpanoon ja löi kotonaan nousija Tiikerit komeasti 14-3. Lauantain muut voittajat olivat Nokian KrP ja Oilers.

Viime kevättalvesta saakka sivussa ollut Janne Hoikkanen ja syksyn avausottelussa loukkaantunut Miko Kailiala iskivät pöytäkirjaan jo 12. minuutilla, kun Hoikkanen laukoi TPS:n Kailialan syötöstä 3–0-johtoon. Taistelu ottelun voitosta oli paketissa jo avauserän jälkeen, kun Kupittaan palloiluhallin tulostaululla komeili tilanne 6-0. Kailiala oli illan tehomies tehtyään kaksi maalia ja syötettyään kolme. Eero Jalo sekä Joonas Koskinen merkkauttivat 3+1 ja Mikko Hautaniemikin hattutempun.

Oulussa OLS johti Oilersia vastaan avauserässä 2-0 ja toisessa 5-3, mutta sai taipua lopulta lukemin 5-6. Tänään kolmesti osunut Sylvester Raikamo laukoi espoolaisille toisen erän lopussa kavennuksen sekä päätöserän puolivälissä tasoituksen, ja puolitoista minuuttia ennen loppusummeria iski voittomaalin Justus Kainulainen.

Lahdessa Nokian KrP kaatoi LASB:n 7-1 lauottuaan avauserään yhden ja toiseen kaksi maalia. Päätösjaksolla onnistui LASB viimein kaventamaan, mutta nokialaiset naulasivat neljä erikoistilannemaalia, joista Mikko Immonen heti erän alkuun ylivoimalla, Joonatan Kovanen erän puolivälissä siirretyn rangaistuksen aikana ja lopussa vielä  Vili Liponen ja Mikko Laakso isäntien viiden minuutin jäähyn aikana. Voitto nosti KrP:n kahden pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta sarjakärki Classicista.

Sunnuntaina Salibandyliigassa on ohjelmassa SPV:n ja Welhojen kohtaaminen, joka käydään poikkeuksellisesti Ähtärin liikuntahallissa.

Arkistokuva: Anssi Koskinen