Virtuaaliviikon kasvoina Anu Raatevaara ja Rasmus Kainulainen

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tarkoitus on saada uusia lapsia ja perheitä lajin pariin, tuoda ylpeyden aihetta jo harrastavien ja kilpailevien keskuudessa sekä nostaa lajin mielenkiintoa – tarjota uusi ja innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja toimia ja järjestää toimintaa.

Tänä vuonna Virtuaaliviikolla mukana ovat liigapelaajat Anu Raatevaara (SB-Pro) ja Rasmus Kainulainen (Esport Oilers). Anu ja Rasmus nähdään Virtuaaliviikon livelähetyksessä perjantaina 4.11. klo 10-10:45.

Säbäkipinä toteuttaa yhteistyössä KLL:n kanssa valtakunnallisen virtuaaliviikon, jonka kruunaa perjantaina 4.11. pidettävä livelähetys. Virtuaaliviikko järjestetään 31.10. -4.11. ja ilmoittautuminen sekä materiaalit ovat kaikille 1-6. luokkalaisille maksuttomia. Tällä hetkellä mukana on jo yli 400 luokkaa ja liki 9 000 oppilasta!

Mitä virtuaaliviikolle ilmoittautuminen käytännössä tarkoittaa?

  • Ilmaiset Sporttipassit & tarrat jokaiselle koululaiselle
  • Vinkkejä ja ideoita liikkumiseen
  • Mahdollisuuden voittaa tuotepaketteja
  • Opettajalle pääsyn materiaalipankkiin, jossa on ohjeet kahden liikunnallisen salibandytunnin toteuttamiseen, integroidun äidinkielen tunnin ohjeet kahden huippu-urheilijan tarinan muodossa, muutamat extramateriaalit (integroitu maantieto ja kuvaamataito), tanssivideon ja koreogafian ohjeet, käsityö ja askarteluohjeet.
  • Osallistumisoikeuden virtuaaliviikon livelähetykseen perjantaina 4.11. klo 10-10:45. Lähetykseen voi osallistua omasta luokkahuoneesta käsin.
  • Livelähetyksen yhteistyökumppanina on SuperPark, joka arpoo yhdelle osallistuvalla luokalle ilmaisen sisäänpääsyn puistoon.

Ja entäs nämä kansikuvan sneak peak -otokset? Nämäkin liittyvät virtuaaliviikkoon ja siihen, arvomaailmaan mitä Säbäkipinä edustaa: monipuoliseen ja hauskaan liikuntaan. Tästä lisää myöhemmin!

Ilmoittaudu mukaan täältä (pe 28.10. mennessä):

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).
Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli