Ville Salonen palaa Karhujen kokoonpanoon

Karhut saa kokoonpanoonsa erittäin mieluisan vahvistuksen, kun Ville Salonen jatkaa.

Karhujen Divari-joukkue saa riveihinsä vahvistuksen, kun pitkään seurassa pelannut Ville Salonen pukee porilaisjoukkueen paidan ylleen tulevana viikonloppuna. Viime kaudella joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja saalisti 24 tehopistettä (8+16) pelaamissaan 23 Salibandyliigan ottelussa.

Divarissa Salonen on pelannut kaikkiaan 208 runkosarjan ottelua saalistaen niissä 247 tehopistettä. Salibandyliigan otteluita tilille on kertynyt 109 ja pisteitä 81 (39+42).

– On ollut hienoa nähdä, miten nuoret pelurit ovat taistelleet ennakkoluulottomasti peleissä. Kolmen ensimmäisen pelin jälkeen veri alkoi vetää takaisin kaukaloon niin ei voi muuta kuin hypätä takaisin askiin, kommentoi Salonen.

– Saimme todella kovan luokan kaverin takaisin riveihin. Ville pystyy auttamaan nuorta joukkuetta kokemuksellaan ja samalla tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin kokoonpanovariaatioihin, kommentoi Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund.

Karhujen kausi jatkuu viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina Poriin vieraaksi saapuu Pirkkalan Pirkat. Sunnuntaina puolestaan joukkue kohtaa M-Teamin. Lauantain taisto alkaa kello 17:00 ja sunnuntaina peli pyörähtää käyntiin kello 18:00.

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli