Ville Lastikalle Steelers on paikka, jossa on hyvä olla

Salibandy.fi vieraili salibandyseura Steelersin luona Hämeenlinnassa.

Salibandyliiton liigakiertue vieraili salibandyseura Steelersin luona Hämeenlinnassa sunnuntaina 18.11. Steelers pelasi paikallisderbyn LASB:a vastaan voitokkain lukemin 6-4.
Haastattelussa oli seuran työntekijä ja perustajajäsen Jonna Jansson, joka kertoi Steelersistä seurana, seuran monipuolista harrastus- ja urheilumahdollisuuksista sekä tulevaisuuden näkymästä. B-tyttöjen SM-sarjaa pelaavat Elisa Tapanainen ja Petra Aallonen kertoivat parhaita puolia Steelersistä, tyttösalibandystä ja veikkauksia illan lopputuloksesta.

Juniorit Tatu ja Aati harrastavat myös Salibandya. Lempparipelaajiksi he mainitsevat Julius Aaltosen ja Ville Lastikan, koska molemmat osaavat tehdä maaleja. Pelaajista haastattelussa olivat maajoukkuepelaaja Ville Lastikka ja liigapelurit Nico Jonaeson ja Henri Aallonen. Muun muassa seuran merkitys, vinkit lajin harrastajille ja varmat pelipäivän ruuat käydään haastattelussa läpi.

Lisää salibandyseura Steelersistä nettisivuilta tai sosiaalisen median kanavista: YoutubeFacebook & Instagram.Lisää tunnelmia löydät Salibandyliiton kanavista Facebookista, InstagramistaYoutubesta ja Twitteristä.

Jaa artikkeli