Ville Kuuselasta SPV:n ensimmäinen toiminnanjohtaja

Seinäjoen Peliveljien (SPV) ensimmäisenä toiminnanjohtajana aloittaa 1.8.2021 seuran pitkäaikainen jäsen ja miesten edustusjoukkueen pelaaja Ville Kuusela.

Ville Kuusela on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, omaa työkokemusta rahoitusalalta ja on viimeksi työskennellyt luokanopettajana Alavuden kaupungilla.

Kuusela aloittaa tutustumaan organisaatioon tarkemmin jo kevään ja kesän aikana ja on mukana seuraavan toimintakauden suunnittelussa. ”Hyppään innolla mukaan uusien haasteiden pariin. On hienoa päästä mukaan rakentamaan entistä vahvempaa peliveliperhettä”, Kuusela kertoo.

Seuran puheenjohtaja Petra Anttila toteaa, että toiminnanjohtajan tarve on seurassa tiedostettu jo vuosia. ”Vastataksemme tulevaisuuden haasteisiin, säilyäksemme seurana kehittyvän lajin eturivissä ja voidaksemme myös jatkossa tarjota laadukasta toimintaa kasvavan seuramme nykyisille ja tuleville jäsenille, on tullut aika vihdoin palkata tekijä näihin toiminnanjohtajan tehtäviin, joita seurassamme on tähän asti hoidettu pitkälti vapaaehtoisvoimin”.

Uutinen SPV:n sivuilla

Seinäjoen Peliveljet ry on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura, jossa on yli 500 jäsentä ja yli 20 joukkuetta.

Toiminnanjohtajan tehtäviä on aiemmin seurassa hoidettu pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Seurassa on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä, yksi osa-aikainen seuratyöntekijä sekä useita osa-aikaisia valmentajia. SPV:n joukkueet ovat menestyneet miesten ja naisten pääsarjoissa sekä junioreiden SM-sarjoissa. SPV Salibandy Oy hallinnoi miesten F-liigajoukkueen toimintaa.

Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

SPV:n tiedotteesta
Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli