Viikon täydeltä SunSäbä-vipinää - Helsinki Pridesta Joensuuhun sekä Kajaaniin

SunSäbä Helsinki Pridessa sekä Kajaanissa – Katusähly Joensuussa

Perjantaita 28.6. vietettiin Narinkkatorilla sateenkaaren väreissä ja SunSäbän pyörteissä. SunSäbä oli mukana Pride-viikolla pystyttämällä tapahtuman keskelle Kamppia ja järjestämällä monimuotoista ohjelmaa koko päivälle. Aurinkoisissa tunnelmissa päästiin näkemään muunmuassa sähköpyörätuolisalibandyn näytösotteluita, joihin vastustajajoukkue kerättiin Suomen maajoukkueen pelaajista. Yhdenvertaisuus ja hyväksyvä ilmapiiri pohjustivat päivää ja perjantai kuluikin iloisissa tunnelmissa. Lue lisää päivästä täältä ja täältä. Katso myös Jarmo Koskelan ottamia kuvatunnelmia tapahtumasta tästä

Helsingin ytimestä siirryttiinkin suoraan Itä-Suomeen, kun Joensuussa pelattiin Katusählyä. Lauantai 29.6. sujuikin Katusählyn tahdittamana vaudikkaissa merkeissä, kun jälleen ratkottiin kovin taistoin paikkoja Lempäälän Katusähly-finaaliin 17.8.

SunSäbä jatkoi kulkuaan Kajaaniin sunnuntaina 30.6. Kajaanissa kiertue majaili viisipäiväisen pätkän, seuraavaan torstaihin saakka. Tapahtuma startattiin sunnuntaina SunSäbän sekä Katusählyn yhteistapahtumalla, joten säbäkansaa riitti ja kovat pelit saatiin pystyyn. Aktiviteettipisteet tarjosivat pelien oheen ohjelmaa ja aurinkoinen sää takasi kesäisen tunnelman. Sunnuntain jälkeen tapahtuma Kajaanissa jatkui useamman päivän ja kenttää hyödynnettiin erilaisten ryhmien liikuttamiseen, vapaaseen pihapelailuun sekä järjestävän PaPas-seuran omiin harjoituksiin.

Katusähly jatkaa heti tulevana lauantaina 6.7. Kokkolassa sekä Kittilässä. SunSäbä jatkuu puolestaan 20.7. Seinäjoella. 

 

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

 

Sunsaba_kalenteri_.jpg

Jaa artikkeli