Viikon lähetyksissä jo mitalitunnelmia - ISTV näyttää pronssiottelun SPV - Oilers

Tämän viikon lähetyksissä päästään jo mitalitunnelmiin, kun ISTV näyttää miesten pronssiottelun SPV – Oilers sunnuntaina 14.4. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi ISTV:ssä.

Miesten pronssimitaliottelua SPV – Oilers voi seurata ilmaiseksi ISTV:n kautta sunnuntaina 14.4. alkaen klo 17. Ottelu pelataan Seinäjoen urheilutalossa. Pronssimitalisti selviää yhdessä ottelussa.

Pronssiottelun lisäksi tällä viikolla ratkeaa kumpi pelaa ensi kauden miesten Salibandyliigassa: Karhut vai ÅIF? VeikkausTV näyttää kaikki Salibandyliigan karsintaottelut. Tilanne kahden ottelukierroksen jälkeen on tasan 1-1 ja liigapaikka aukeaa kolmella voitolla. Kolmas karsintaottelu pelataan tiistaina 9.4. Porissa ja tuon ottelun voittajalla on mahdollisuus katkaista karsintasarja perjantaina 12. päivä Sipoo Areenalla. Mikäli sarja venyy viidenteen ottelun, on se vuorossa lauantaina 13. päivä klo Porin urheilutalossa.

Viikkoa sävyttävät myös naisten Salibandyliigan välierät ja miesten Salibandyliigan 1. loppuottelu. Keskiviikkona 10. päivä SB-Prolla on mahdollisuus varmistaa jo finaalipaikkansa. Nurmijärveläiset johtavat välieräsarjaa 2-0 ja finaaliin pääsee kolmella voitolla. Mikäli lisäpelejä tarvitaan, pelataan ne lauantaina ja sunnuntaina. Toisessa välieräparissa PSS – Koovee tilanne on 1-1, joten sarja jatkuu ainakin neljänteen peliin. Kolmas kohtaaminen on keskiviikkona, neljäs lauantaina ja mahdollinen viides sunnuntaina. Kaikki naisten välierät näkyvät Ruudussa.

Myös taistelu miesten Salibandyliigan mestaruudesta alkaa. Salibandyliigan finaaleissa kohtaavat Classic ja TPS. Ensimmäinen finaali pelataan lauantaina 13.4. ja pallo laitetaan keskiympyrään Tampere Areenalla klo 15. Ensimmäinen finaali on vapaasti katsottavissa Jim-kanavalla ja näkyy lisäksi myös Ruutu-palvelussa. Nelonen Media on nostanut kameramäärän kuuteen finaaleita varten ja myös studio on paikan päällä aistimassa finaalijännitystä. Salibandyliigan mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa ja kaikki finaalit näkyvät Ruudussa ja osin Jimillä (1., 4. ja mahdollinen 7. finaali).

Miesten finaalilähetyksistä kertovan uutisen löydät täältä.

Viikon 15 (8.-14.4.2019) lähetykset

Miesten liigakarsinta lk3 ti 9.4. 19:00 Karhut ÅIF Porin urheilutalo VeikkausTV  
                     
Naisten Salibandyliiga ve3 ke 10.4. 18:30 SB-Pro TPS Arkadia-halli Ruutu  
Naisten Salibandyliiga ve3 ke 10.4. 18:30 PSS Koovee Aurorahalli Ruutu  
                     
Miesten liigakarsinta lk4 pe 12.4. 19:00 ÅIF Karhut Sipoo Areena VeikkausTV  
                     
Naisten Salibandyliiga ve4 la 13.4. 14:00 TPS SB-Pro Kupittaan palloiluhalli Ruutu tarvittaessa
Miesten Salibandyliiga fin1 la 13.4. 15:00 Classic TPS Tampere Areena Jim/Ruutu  
Naisten Salibandyliiga ve4 la 13.4. 17:00 Koovee PSS Spiral-halli Ruutu  
Miesten liigakarsinta lk5 la 13.4. 17:00 Karhut ÅIF Porin urheilutalo VeikkausTV tarvittaessa
                     
Naisten Salibandyliiga ve5 su 14.4. 17:00 SB-Pro TPS Arkadia-halli Ruutu tarvittaessa
Miesten Salibandyliiga pronssi su 14.4. 17:00 SPV Oilers Seinäjoen urheilutalo ISTV  
Naisten Salibandyliiga ve5 su 14.4. 18:30 PSS Koovee Aurorahalli Ruutu tarvittaessa

Kaikki varmistuneet lähetykset näet tällä sivulla.

Jaa artikkeli