Vielä ehtii vastata: Salibandyseurojen elinvoimaisuus -kysely

Salibandyseurojen vuosittainen kysely elinvoimaisuudesta on taas ajankohtainen. Vastausaikaa on jatkettu 15.3. asti.

Kysely on avattiin 1.2. ja vastata voi 15.3. saakka. Kysely on suunnattu kaikille salibandyseuroissa toimiville, myös erotuomareille liiton jäsenenä olevan erotuomarikerhon kautta.

Seura saa kyselystä itselleen raportin, mikäli vastauksia samalta seuralta tulee yli 15 kappaletta.

Kyselyssä selvitetään seuroissa salibandya harrastavien pelaajien, valmentajien/ohjaajien, erotuomareiden, joukkueenjohtotiimin, pelaajien vanhempien sekä puheenjohtajien, hallituksen jäsenten, työntekijöiden ja muiden vastuuhenkilöiden kokemuksia ja näkemyksiä salibandyn pelaamisesta seurassa, valmennuksesta, seuran johtamisesta sekä heidän omasta jaksamisestaan ja viihtymisestään seuran toiminnassa.

Lisäksi käsitellään seuran käytössä olevia olosuhteita ja seuran talouden periaatteita, toimintaympäristöä sekä vastuullisuuden teemoja. Kyselyn aiheet pohjautuvat salibandyn strategian elinvoimaiset seurat -painopistealueeseen. Lue lisää strategiasta täältä.

Lopuksi kysytään lisäksi, kuinka todennäköisesti vastaaja suosittelisi seuran toimintaa (suositteluaste, NPS), mitkä asiat seuran toiminnassa ovat erityisen hyviä ja kuinka seuran toimintaa voisi/pitäisi parantaa.

Muita taustatietoja kyselyssä ovat sukupuoli, ikä ja aika, jonka henkilö on ollut seuratoiminnassa mukana. Osa kyselyn kysymyksistä on kohdistettu vain pelaajille ja osa vain muille seurassa toimiville henkilöille.

Kyselyn tuloksia käytetään seurojen oman toiminnan arviointiin ja kehittämiseen, salibandyn strategian elinvoimaiset seurat painopistealueen toteutumiseen sekä Salibandyliiton seuratoiminnan tukipalveluiden kehittämiseen.

Kysely on tehty on niin suomen- kuin ruotsinkielisenä.

Kuva: Jesse Peltola (Läntisen Suomen kehityspäivät järjestettiin 16.2. Tampereella)

Jaa artikkeli