Vielä ehdit: Champions Cup -liput lahjaksi pukinkonttiin

Euroopan parhaat seurajoukkueet ottavat mittaa toisistaan Champions Cupissa 7.-8.1.2023 Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa. Mukana ovat viime kauden Suomen mestarit eli naisten TPS ja miesten Classic.

Champions Cupin voitosta kamppailevat salibandyn neljän suurmaan seurajoukkueiden mestarit. Suomen, Ruotsin, Tshekin ja Sveitsin mestarit kohtaavat heti tammikuun alussa 7.-8.1. Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa. Suomesta mukana on, miesten sarjassa, Classic ja naisten sarjassa TPS.

Turnauksessa mukana ovat myös maidensa mestarit. Miehissä Florbal MB (CZE), GC Zurich (SUI) ja IBF Falun (SWE) sekä naisten sarjassa FBC Ostrava (CZE), Kloten-Dietlikon Jets (SUI) ja Thorengruppen IBK (SWE). Suomalaisia nimiä löytyy myös muista joukkueista, sillä ruotsalaisessa Thorengruppen IBK:ssa pelaavat Oona ja Veera Kauppi, My Kippilä, Tuulia Aho ja Mia Vallenius seka Sara Piispa Kloten-Dietlikon Jetsissa.

Aikataulu ja tapahtumaohjelma

Viikonlopun ohjelmassa on kansainvälistä huippusalibandya ja tapahtumatarjontaa vauvasta vaariin ja perheistä kaveriporukoihin. Champions Cupissa pelataan pelataan välierät lauantaina 7.1. ja sunnuntaina 8.1. luvassa on mitalipelit.

Otteluohjelma

Lauantai 7.1.2023

Thorengruppen-Jets (semi-finaali 1, naiset) 10:00

TPS-Ostrava (semi-finaali 2, naiset) 13:00

Classic-GC Zurich (semi-finaali 1, miehet) 16:00

Falun-Florbal MB (semi-finaali 2, miehet) 19:00

Sunnuntai 8.1.12023

Pronssiottelu, naiset 10:00

Pronssiottelu, miehet 13:00

Finaaliottelu, naiset 16:00

Finaaliottelu, miehet 19:00

Champions Cup järjestetään Ideapark Lempäälän kauppakeskuksessa, joten tarjonnassa on myös paljon muuta. Ohjelmassa on myös:

  • Säbäkipinä järjestää perheille kauppakeskussuunnistuksen ja aktiviteettialueen
  • Tapahtumalipulla saat Ideaparkin Viihdekeskuksen palvelut -50%. Palvelut löydät täältä.
  • Lounaalle tai kahville? Kahvila Ståhlbergin kahvilatuotteista -10% ja lounas 12,50€ tapahtumalipulla

Liput ja lippupaketit

Tarjolla on sekä päivä- että turnauslippua kahdessa hintaluokassa (A-katsomo ja B-katsomo) ja alle 4-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi (huomioi, että lippu tulee kuitenkin lunastaa verkkokaupasta). Päivä- ja turnauslippujen lisäksi tarjolla on niin VIP-, aitio- kuin tapas-paketteja. Joukkueet ja seuraporukat, tarjoamme teille -15% alennuksen lipuista (min. 15 hengen ryhmä).

VIP-liput varattavissa suoraan täältä ja tiedustelut osoitteesta: tickets@salibandy.fi.
Aitio- ja Tapas -pöytäpakettien tiedustelut täältä: tickets@salibandy.fi.

Liput myy Tiketti.fi ja maksutapoina käy verkko- ja korttimaksujen lisäksi muun muassa Smartum, Edenred, Eazybreak ja kulttuuripassi. Maksutavoista lisää täältä.

Ottelut suorana kotisohville

Ottelut näytetään myös kotisohville. Suomessa asuville ottelut näkyvät suorana SalibandyTV:n kautta. Ulkomailla asuville pelit näkyvät suorana IFF:n APP:n kautta. SalibandyTV:seen pääset tästä.

Hanne Nyrönen
Tapahtumapäällikkö
Tapahtumien kokonaisvastuu, suunnittelu ja toteutus, U19-naisten MM-kisat 2024 Lahti.

Jaa artikkeli