Video: Polar Team Pro salibandyn maajoukkueiden testauksen tukena

Salibandymaajoukkueet hyödyntävät Polarin pelaajaseurantajärjestelmää.

Polarin pelaajaseurantajärjestelmä kulkee nimellä Polar Team Pro. Se on suunniteltu puhtaasti ammattilaisjoukkueurheilun vaativiin tarpeisiin.

Polar Team Pro yhdistää tarkan GPS-pohjaisen liikedatan, liikeanturin tuottaman kiihtyvyysdatan sekä integroidun sykemittauksen helppokäyttöiseksi ja mobiiliksi, pelaajaseurantajärjestelmäksi.

– On meille tosi tärkeä asia. Olemme tietenkin tehneet vuosien aikana erilaisia lajianalyyseja, mutta tässäkin on menty eteenpäin. Pääsemme entistä paremmin kiinni faktoihin, minkä takia harjoitellaan ja mitä pitää harjoitella. Voimme todentaa asioita pelaajille, eikä vain sanota, että treenatkaa, kun käskemme, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi.

Miesten salibandymaajoukkue vietti vuoden ensimmäistä leiritystään tammikuun lopussa Eerikkilässä. Leiri alkoi perinteisesti testipatterilla, jossa hyödynnettiin myös Polar Team Pro -järjestelmää.

Artikkelin ensimmäisellä videolla on tarinaa miesten maajoukkueen testeistä ja Polar Team Pron hyödyntämisestä. Toisessa videossa on koostettuja tunnelmia maajoukkueen leiripäivästä.

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli