Video: MAAJOUKKUETIE:llä tapahtuu – "Ei pelkkää testausta"

Eerikkilän urheiluopiston uudenkarhealla salibandyhallilla on jälleen riittänyt vilskettä tammi- ja helmikuussa.

Eerikkilässä on ollut MAAJOUKKUETIE FBA:n kaikkien ikäluokkien pelitapahtumat. Valtakunnallisissa ikäluokissa (C- ja B-juniorit) on pelattu virallisia SM-sarja- ja divariotteluita ja D-ikäluokassa pelattiin valtakunnallinen Winter Cup.

MAAJOUKKUETIE-tapahtumat sisältävät pelaajien kehittymisen seurantaa ja tammikuussa päästiin erityisesti kiinni kilpailukauden aikaiseen harjoitteluun ja kehittymiseen.

MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan osallistuu vuosittain noin 100 joukkuetta, 2200 12-18-vuotiasta junioripelaajaa sekä 650 valmentajaa.

Salibandyliiton viestintä piipahti tammi-helmikuun vaihteessa MAAJOUKKUETIE:llä, kun käynnissä oli C1-poikien (2004-syntyneet) pelitapahtuma. C1-ikäluokka on erityisseurannassa, sillä siitä valitaan seuraava U16-maajoukkue.

TAUSTA: Mikä ihmeen MAAJOUKKUETIE FBA?

Alla olevilla videoilla on tunnelmia MAAJOUKKUETIE FBA -tapahtumasta. Ensimmäisellä videolla Salibandyliiton valmennuspäällikkö Miikka Lamu kertoo, miten valmentajien kehittäminen integroituu Salibandyliiton huippu-urheilusektorin toimintaan. Toisessa videossa puolestaan Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kertoo, mitä kaikkea seurat voivat saada MAAJOUKKUETIE FBA:sta irti.

Teksti ja videoiden toteutus: Jussi Ojala
Valokuva ja videokuvaus: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli