VeikkausTV tuo Champions Cupin kotisohville – näin seuraat Classicin ja SB-Pron taistelua Ostravassa

Classic ja SB-Pro taistelevat viikonloppuna Tshekin Ostravassa maailman parhaiden seurajoukkueiden titteleistä.

Suomen mestarit Classic miehissä ja SB-Pro naisissa taistelevat viikonloppuna Tshekin Ostravassa salibandyn Champions Cupin voitosta. Turnauksessa iskevät yhteen maailman parhaat lajin seurajoukkueet, ja VeikkausTV tuo ratkaisut ruutuihimme selostettuina.

Nykymuodossaan turnaus alkaa suoraan välierillä, joissa SB-Pro kohtaa lauantaina Sveitsin Kloten-Dietlikon Jetsin ja Champions Cupin mestaruutta puolustava Classic saman maan SV Wiler-Ersigenin.

VeikkausTV näyttää suomalaisjoukkueiden lauantain välierät Santeri Lähteensuon selostamina sekä sunnuntain kaikki neljä ottelua. Suomalaisjoukkueiden ottelut tarjoillaan Tuomo Reposen selostuksen kera, samoin joka tapauksessa miesten finaali, pelasi Classic siinä tai ei. (täsmennetty 8.1. klo 18.30.)

Suoraa kuvaa turnauksen kaikista otteluista on perinteisesti luvassa myös Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n YouTube-kanavalla.

Paikan päällä on myös Salibandyliiton viestintä, kun sisällöntuottaja Minna Nurminen ja valo- ja videokuvaaja Ville Vuorinen leipovat materiaalia nähtäväksemme. Siksi kannattaa viimeistään nyt ottaa tilaukseen myös Salibandyliiton sosiaalisen median kanavat ja pysyä kärryillä TwitterissäFacebookissaInstagramissa ja YouTubessa.

Champions Cupin otteluohjelma (ajat Suomen aikaa):

Lauantai 11.1.

Klo 11.30 Naiset: SB-Pro–Kloten-Dietlikon Jets (Sveitsi)
Klo 14.30 Naiset: Täby FC (Ruotsi)–Vitkovice (Tshekki)
Klo 17.30 Miehet: Storvreta (Ruotsi)–Vitkovice (Tshekki)
Klo 20.30 Miehet: Classic–SV Wiler-Ersigen (Sveitsi)

Sunnuntai 12.1. 2020

Klo 11.00 Naisten pronssiottelu
Klo 14.00 Miesten pronssiottelu
Klo 17.00 Naisten finaali
Klo 20.00 Miesten finaali

Jaa artikkeli