Veikkaus MM-kotikisojen yhteistyökumppaniksi

Salibandyliitto on solminut Veikkaus Oy:n kanssa sopimuksen, joka kattaa kumppanuuden MM-kisojen osalta.

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan ensi vuoden joulukuussa Helsingissä. Salibandyliitto on solminut Veikkaus Oy:n kanssa sopimuksen, joka kattaa kumppanuuden MM-kisojen osalta. Yhtenä yhteisistä toimenpiteistä Veikkauksen etuasiakkaat saavat kumppanuuden myötä etuosto-oikeuden kisojen myynnissä oleviin lippuihin, joka jatkuu aina 8.11. asti, jolloin virallinen lipunmyynti käynnistyy.

”Veikkaus on Salibandyliiton pitkäaikainen kumppani, joten on hienoa, että he haluavat olla mukana myös ensi vuoden suurimmassa kansainvälisessä urheilutapahtumassa. Yhteistyö käynnistyi vauhdikkaasti etuostokampanjan myötä ja jatkuu markkinointiyhteistyön merkeissä aina kisoihin asti”, kertoo tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

”Salibandyn MM-kisat ovat urheilun supervuoden huipennus ja olemme todella iloisia, että voimme tarjota etuasiakkaillemme hienoja elämyksiä lajin parissa”, iloitsee yhteyspäällikkö Tapio Imporanta.

Veikkauksen ja MM-kisojen etuosto-oikeus on tarkoitettu Veikkauksen rekisteröityneille Etuasiakkaille. Veikkauksen Etuasiakkuus edellyttää täysi-ikäisyyttä. Etu on hyödynnettävissä kirjautumalla omalle Veikkaus-tililleen ja se on voimassa 8.11. asti. Lippujen ostaminen on mahdollista täältä.

Jaa artikkeli