Vastaa kyselyyn – voita liput MM-kisojen finaaliviikonloppuun kahdelle!

Ensi vuoden joulukuussa, 3.-11.12.2021, pelattavat miesten MM-kisat ovat ensi vuoden suurin kansainvälinen urheilutapahtuma Suomessa, jossa yleisön merkitys on korvaamaton kisojen tunnelman kannalta, mutta myös taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Urheilu kilpailee ihmisten vapaa-ajasta siinä missä muutkin vapaa-ajanviettotavat, jolloin urheilutapahtuma on tuotettava asiakkaan näkökulma huomioiden. Urheilutapahtumaan paikan päälle saapuneille katsojille on tarjottava elämyksiä, joita he eivät saisi median välityksellä. Katsojalle ei riitä kotijoukkueen voitto, mikäli hän kokee, ettei tapahtumaan paikan päälle saapuminen tuottanut lainkaan lisäarvoa. Katsojien odotusten täyttäminen tulisikin olla yksi tapahtumajärjestäjien keskeisimmistä tavoitteista. Ennen kuin odotuksia pystyy täyttämään, on ne ensin tunnistettava.

Kisojen tapahtuma-assistenttina työskentelevä, liikunnan yhteiskuntatieteitä Jyväskylän Yliopistossa opiskeleva Wilma Sirkka, tutkii pro gradu -tutkielmassaan, millainen on kisoihin paikan päälle saapuva yleisö ja mitkä tekijät saavat heidät saapumaan MM-kisoihin Helsinkiin. Samassa yhteydessä tutkitaan yleisön odotuksia MM-kisatapahtumaa kohtaan.

Kyselyyn voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat, jotka aikovat osallistua MM-kotikisoihin katsojana. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyyn voi osallistua 25.10. asti. Osallistumalla tutkimukseen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa salibandyn MM-kisojen sekä muiden Salibandyliiton tapahtumien kehittämiseen ja katsojakokemukseen koronapandemian jälkeisenä aikana.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Finaaliviikonlopun lippupaketti kahdelle!

Lisätietoja:
Wilma Sirkka
wilma.sirkka@salibandy.fi

Jaa artikkeli