Vastaa kyselyyn: salibandyseurojen elinvoimaisuus

Salibandyseurojen vuosittainen kyselytutkimus elinvoimaisuudesta on nyt auki. Kysely on avoin kaikille salibandyn parissa toimiville. Seura saa kyselystä myös itselleen raportin mikäli vastauksia tulee samalta seuralta yli 15.

Kyselyssä selvitetään seuroissa salibandya harrastavien pelaajien, valmentajien/ohjaajien, joukkueenjohtotiimin, pelaajien vanhempien sekä puheenjohtajien, hallituksen jäsenten, työntekijöiden ja muiden vastuuhenkilöiden kokemuksia ja näkemyksiä salibandyn pelaamisesta seurassa, valmennuksesta, seuran johtamisesta sekä heidän omasta jaksamisestaan ja viihtymisestään seuran toiminnassa. Lisäksi käsitellään seuran käytössä olevia olosuhteita ja seuran talouden periaatteita, toimintaympäristöä sekä vastuullisuuden teemoja. Kyselyn aiheet pohjautuvat salibandyn strategian elinvoimaiset seurat -painopistealueeseen. Lue lisää täältä.

Kyselyn lopuksi kysytään lisäksi, kuinka todennäköisesti vastaaja suosittelisi seuran toimintaa (suositteluaste, NPS), mitkä asian seuran toiminnassa ovat erityisen hyviä ja kuinka seuran toimintaa voisi/pitäisi parantaa.Muita taustatietoja kyselyssä ovat sukupuoli, ikä ja aika, jonka henkilö on ollut seuratoiminnassa mukana. Osa kyselyn kysymyksistä on kohdistettu vain pelaajille ja osa vain muille seurassa toimiville henkilöille. Kyselyn tuloksia käytetään seurojen oman toiminnan arviointiin ja kehittämiseen, salibandyn strategian elinvoimaiset seurat painopistealueen toteutumiseen sekä Salibandyliiton seuratoiminnan tukipalveluiden kehittämiseen. 

Kysely on auki 5.3.0223 saakka

Kun seurasta tulee yli 15 vastausta, tehdään seuralle oma raportti kyselystä. Kun seurasta tulee yli 50 vastausta, seura saa tehtäväkohtaisen raportin niistä tehtävistä, missä on vähintään 5 vastausta. Salibandyliitto tarjoaa kyselyn seuroille maksutta. Kysely toteutetaan joka vuosi 2022–2026.

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen (sairauslomalla, yhteydentot tällä välin Ari Vehniäiseen)
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.

Jaa artikkeli